151

Re: Manipulaties

Uiteraard zijn de parlementsleden het best geplaatst om de minister van Justitie te interpelleren over de stand van het onderzoek aangaande de manipulatie van het onderzoek. Hier kan men de lijst vinden van de 150 kamerleden >> Forum
Maar ook op het forum lijkt men niet erg geneigd te zijn om dit toch wel belangrijk item aan te kaarten. Het lijkt er eerder op dat de protagonisten zoals bange hazen in hun hol kruipen als het onderzoek aangaande de manipulatie van het onderzoek ter sprake komt. Dat stemt tot nadenken.

152

Re: Manipulaties

Maggiore wrote:

Niemand is daar blijkbaar in geïnteresseerd

Ik vrees dat dit de kern van de zaak is

sad

153

Re: Manipulaties

Misschien dat de desinteresse (gedeeltelijk) te wijten is aan de aanwezigheid van heel wat oud-speurders, oud-rijkswachters en oud-magistraten op het bende forum >> Forum
Hoedanook, als men zelf niet (meer) geïnteresseerd is moet men ook niet aanklagen dat de bevoegde overheden niet geïnteresseerd zijn.

154

Re: Manipulaties

Manipulatie is misschien wel de kern van heel dit dossier. Als men erachterkomt wie het onderzoek heeft gemanipuleerd dan is er een belangrijk stuk van de puzzel opgelost. Op het forum wordt nogal vaak gefocusd op dna en ander onderzoek naar bewijsmateriaal maar wie zegt dat het belangrijkste deel van het onderzoek niet gericht is op manipulatie? De afgelopen jaren werden er een paar speurders van de Delta cel opgepakt en weer vrijgelaten. De verdenkingen tegen hen bestaan nog steeds. Beijer laat al een hele tijd niets van zich horen. Ben zegt dat het onderzoek niet vastgelopen is.

155

Re: Manipulaties

Wel, Django. Uw analyse zou wel eens kort tegen de waarheid kunnen aanleunen. Heel kort zelfs.