131

Re: Willy Van Cutsem

dim, heel zeker. Er is volgens mij duidelijk een link via de 9mm(2) (Waver, De Pomp) naar Asterix en dus ook Van Hees. Ik acht de kans heel groot dat Van Hees iemand van de groep die in para-kleren rond Houssiere is gezien, gekend heeft. Het is waarschijnlijk uit die hoek dat de brandhaard ook komt met de huls van de 9mm(2).

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

132

Re: Willy Van Cutsem

Willy Van Cutsem staat ook vermeld op blz. 39 van het syntheserapport van de BOB Waver (15/3/1985) als afnemer van drugs van de bende Castris.

Re: Willy Van Cutsem

De ex-rijkswachter die samen met o.a. Willy Van Cutsem werd opgepakt voor de wapendiefstal op Zaventem van 16 januari 1982 was de 37-jarige M.S. Hij was eind 1981 uit de rijkswacht gezet wegens verduistering en had ooit nog bij het veiligheidsdetachement van de rijkswacht op Zaventem gewerkt.

Re: Willy Van Cutsem

Reed deze M.S.rond met een Porsche? Was hij goed bevriend (of meer denk ik) met de dame die uitbater was als de "Antoon Pieck" op de Vilvoordelaan in Zaventem nog vooral een café was? Dank U.

Re: Willy Van Cutsem

Kan het zijn dat Jacky Jacques Van Camp was? In de uitzending van Farouk spreekt de toenmalige kok over Van Camp als "Jacky".

136

Re: Willy Van Cutsem

Ik weet niet of Johan hier nog actief is, maar heb je enig weet of je vader Patrick Henderickx kende via De Pomp?