341

Re: Kester

Vergeet ook niet dat er iemand uit het dossier radiocommunicater was.

342

Re: Kester

Kenza, ik denk dat u misschien een valide piste hebt. En laat u niet gek maken door die wannabe Herman Brood (God hebbe ZIJN ziel). Ik vind dat u recht op uw mening hebt, net als een ieder ander.

Re: Kester

Ik begeef me op glad ijs, omdat de laatste keer dat ik zelf ter plaatse ben geweest, dateert van midden de jaren 60, dus wat hieronder volgt is slechts zeer beperkt uit eigen waarneming. Maar ik vraag me af, is er hier geen spraakverwarring omtrent de 2 verschillende sites op de Kesterheide?

  • het deel van het Belgische leger 'transmissietroepen' BEMILCOMSITE, gebouwd vanaf 1954 en leegstaand sinds 1983, veel begroeiing van de Kesterheide aan de achterkant, lange tijd weinig tot niet bewaakt, tot aan de verkoop van de gebouwen (o.a. het 'hoefijzer'). Ook genoeg 'bezoekers' en 'urbexers' over de vloer geweest, o.a. de foto's met de schietschijven

  • het deel van de Nato SGT-F1, ligt meer in de open velden en dat tot op heden wel goed bewaakt zal zijn: met 'enkele' bol (1971 - 2012), leegstand en afbraak, periode dat er minder (of weinig) bewaking was en de 'urbexers' binnen zijn geraakt, o.a. in de 'bol', begin van de nieuwe '4 bollige' site: 2018 (met o.a. elektronische bewaking)

Een foto die het hopelijk verduidelijkt wat ik bedoel » pasteboard.co

344

Re: Kester

Bedankt Giftdragon, voor de verduidelijking maar we zijn het eens dat het om BEMILCOMSITE gaat. Reeds van in het begin van het Kester topic. Zoals je zelf aangeeft was het maar povertjes bewaakt.

345

Re: Kester

TheGiftDragon, heel erg bedankt voor de verduidelijking! Het lag in de open velden. Je kon er ongezien naartoe rijden en er was daar niemand. Nu staan er daar wel al wat huizen maar in 1985 niet.