41

Re: Stefaan Van Malderen

Dat zijn natuurlijk alweer loutere veronderstellingen. Vraag is op basis van wat kwam Willy De Schepper bij de verdachten terecht. Toch niet alleen op basis van het verhaal van Stefaan Van Malderen. Dat zou ik wel eens willen weten. Is hij ooit opgepakt? En waarom mocht men hem niet in de val lokken? Was het echt De Saeger die een njet gaf? Want dankzij De Saeger zijn er nog andere moorden die niet opgelost mochten worden (zaak Mornie). Stond hier door coconut uitgelegd maar kan het niet terug vinden.

» willyvandamme.wordpress.com

Re: Stefaan Van Malderen

'Zijn maat was te voet naar huis gegaan': een Aalstenaar dus? Of moest hij elders gaan helpen op het terrein?

43

Re: Stefaan Van Malderen

club_le-happy-few wrote:

Dat Stefaan zijn loslippigheid niet heeft moeten bekopen met zijn leven is dan wel een mirakel.

Inderdaad club. Wie zou Willy De Schepper ondervraagd hebben? Delta cel? Gendarmerie Asse?

Re: Stefaan Van Malderen

In post 3 ivm Stefaan Van Malderen wordt er gesuggereerd dat hij zich gezelfmoord heeft. Hij zou zijn dood aangekondigd hebben op zijn FB-pagina en op dezelfde dag van die aankondiging is hij gestorven. Weer heel luguber... Weet hier iemand meer over?

45

Re: Stefaan Van Malderen

Neen, maar kan ook euthanasie geweest zijn.

Re: Stefaan Van Malderen

Hij woonde in Oostende maar hij was wel een Brusselaar (geboren in Ukkel).

» www.ingedachten.be

Re: Stefaan Van Malderen

the end wrote:

Fack Da, bedankt voor de verduidelijking. Volgens mij heeft hij niets met de daders of zo te maken, eerder het tegendeel. De enige logica waarom zijn naam op de lijst van Delta cel staat is dat hij een kennis is van één van de slachtoffers.

Waarbij ik een paar vragen heb, in de periode 83/85 waar woonde hij toen, en was hij sportief? Weet je iets over zijn legerdienst?

In de categorie 'hoe zorg ik ervoor dat een nitwit gaat praten' vind ik dit wel een sterk staaltje speurwerk van vroegere user the end. Iemand zingt hopelijk een toontje lager sinds het laatste boek van Geens, dat duidelijkheid schept in het waarom van de notities van de Delta Cel rond deze bende verdachte.

Compleet gestoord dat iemand voor 125 euro actief meewerkt aan dergelijke feiten. Zelfs wanneer men zich zeer goed beschermd weet.