Re: Leopold Van Esbroeck

In het artikel in Le Soir staat ook dat de speurders de piste van extreem rechts nog steeds het belangrijkste spoor vinden.

32

Re: Leopold Van Esbroeck

Scaramouche wrote:

Wil men de moorden in de schoenen schuiven van de Borains?

Ik denk het niet. Ik gok op volgende opties:

  • De onderzoekers zijn deuren aan het sluiten, ze zijn op zoek naar degene die het niet hebben gedaan.

  • Ze proberen met wetenschappelijke technieken een doorbraak te forceren.

  • Ze proberen daders uit hun kot te lokken door zo'n nieuws in de media te plaatsen.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

33

Re: Leopold Van Esbroeck

Ik gok er eerder op dat de speurders en onderzoeksrechters het gewoon niet meer weten en maar eender wat doen als bezigheidstherapie, daar het onderzoek van in de beginne gemanipuleerd is omdat niets openbaar mocht en mag worden omdat er teveel hooggeplaatste personen in opspraak zouden komen, de opdrachtgevers en uitvoerders wisten dat zeer goed nog voor ze het eerste schot gelost hadden dat ze ermee weg zouden komen omdat ze de gerechtsgang in België kenden.

Eigenlijk is het een simpel dossier dat bewust moeilijk gemaakt is en nooit correct onderzocht ondanks de vele bewijzen en bewust verloren gemaakte sporen.

Re: Leopold Van Esbroeck

Ik merk één ding op aan Popolino: hij schreef een boek gepubliceerd in 2000 waarin hij beschuldigingen uit over bepaalde mensen. In 2010, 10 jaar later, wordt onder hypnose een robotportret tot stand gebracht, dat veel lijkt op een van de personen die hij beschuldigde. Het kan daarom niet worden uitgesloten dat hij in zijn boek de waarheid sprak, ook al is dat niet zeker.