121

Re: Robotfoto 2010

https://i90.servimg.com/u/f90/20/50/07/85/saless11.png

Robotfoto Salesse: was in Aalst.

Salesse had volgens de getuige, die aan de basis lag van de robotfoto, donkere dreigende ogen. De opgepakte en vrijgelaten Salesse niet. De ooggetuige van het nieuws heeft precies ook meer een Gent's accent, dan Aalsters. Heeft de getuige die de robotfoto in hypnose heeft laten optekenen, zich laten beïnvloeden door de berichtgeving op het nieuws?

Alleszins zie ik geen schrik bij de man, wel blij dat hij zijn verhaal kan doen. Als terreur, bangmakerij en trendsetting naar meer blauw/militairen op straat het hoofddoel was van de bende, dan heb je geen effectieve doden nodig. Een goed verhaal, langs alle kanten gerserveerd is voldoende.

Re: Robotfoto 2010

Is dat de foto van de getuige? Diegene die de bestuurder van de bende zag.

123

Re: Robotfoto 2010

Bovenste is robotfoto gemaakt jaren na de feiten, op basis van een (onder hypnose) ooggetuige die indertijd een zwarte Golf GTI voorbijreed vooraleer de aanslagen hadden plaatsgevonden. Het zou de chauffeur geweest zijn, met nog 2 andere inzittenden, 1 vanachter wat in elkaar gedoken (wegens ontbreken achterbank?). Daarvoor reed een Mercedes met Franse of Nederlandse nummerplaat.

Die ooggetuige kan de chauffeur imo alleen maar zijdelings (en in het donker) gezien hebben, a la limite met gedraaid hoofd (want hij keek terug volgens getuige). Op zich al markant dat de robotfoto frontaal is opgesteld, opvallend zijn smal gezicht, dikke donkere haardos, donkere ogen, rechtopstaande kraag.

Als die foto bij wijze van spreke vlak na de aanslag bij de aanwezigen ter plaatse (politie, getuigen, journalisten, ...) voorgelegd zou zijn, zou het interview (foto 2) van de aanwezige klant op de parking ogen hebben doen fronsen. Alsof de getuige onder hypnose beelden van het interview in zijn onderbewustzijn heeft laten vermengen met de flitsen van zijn geheugen van op de autostrade.

Re: Robotfoto 2010

Die gelijkenis had ik ook gezien. Het is niet interessant. Tenzij de getuige niet degene was die beweerde de getuige te zijn. Onder hypnose kan men zijn gelaatstrekken aan de verdachte lenen.

125

Re: Robotfoto 2010

Begrijp je zelf wat je zegt?

Re: Robotfoto 2010

Discussies in de marge.

Wat hier belangrijk is, is de kleur van de nummerplaat van de Mercedes. Wat ook belangrijk is, is dat Salesse overstuur was na het bezoek van De Staerke de vrijdag VOOR Aalst. Als men naar de juiste elementen kijkt, moet men stilaan ziende blind zijn om Aalst niet te begrijpen. Had ook niets te maken met de vraag naar meer blauw.

Salesse was een gangster, geen moordenaar. Als hij erbij was, dan enkel omdat hij gedwongen werd een ondersteunende rol te vertolken. Op het terrein wensten de opdrachtgevers van Aalst, misschien is Spectators het juiste woord, de meest koelbloedige psychopaten onder het Belgisch gespuis. Geen Dominique Salesse.

Misschien moest ook Salesse boete doen en heeft hij die bewuste vrijdag uiteindelijk besloten zich te onderwerpen aan het sermoen.

127

Re: Robotfoto 2010

Spectator Of Life wrote:

Discussies in de marge.

lol. Voor de speurders niet.

Re: Robotfoto 2010

Logisch dan dat ze het na 40 jaar nog niet hebben kunnen oplossen. Is niet veel lolligs aan.