Re: Verhaal van Insider

Zie bijdrage 199 van Insider onder de topic ‘Verhaal van Insider’: https://www.bendevannijvel.com/forum/vi … 853&p= https://www.bendevannijvel.com/forum/vi … 3&p=20 en https://www.stelling.nl/kleintje/images … bant1.pdf.

Daaruit haal ik het volgende punt: “Hetzelfde gold voor foto’s van Juan Mendez, die ik zeer goed gekend heb. Ik wist niet alleen wat zijn relatie was met de CIA-agent Carl Armfelt en Faez Al Ajjaz, maar ook wat voor zaken zij samen deden en ook waarom, waar en wanneer. Het wordt vervelend, maar ook nu weer, geen enkele vraag over Mendez. Al met al, een zeer vreemde reactie voor een speurder die zegt er alles aan te doen om de waarheid achter de bende te achterhalen. Ik heb hem dan ook verder niet verteld, wat ik op andere foto’ s door hem getoond heb gezien en ook niet dat ik nog veel meer opmaakte uit het feit dat hij me bepaalde foto’s juist niet liet zien, van slachtoffers en/of verdachten die een rol spelen in het onderzoek.”

Omdat ik nog steeds geloof dat de zaak-Mendez een wig in de spleet van de zaak-Bende van Nijvel is, vraag ik mij af of Insider of een ander, in staat en bereid is om zich nader uit te laten over Mendez en het eventuele verband tussen hem en de Bende van Nijvel.

Re: Verhaal van Insider

Zie in voormeld kader ook: https://tueriesdubrabant.1fr1.net/t104p275-juan-mendez

523

Re: Verhaal van Insider

dim wrote:
Insider wrote:

Kan best zijn dat de auto door iemand anders gestolen is en ergens neergezet waar Bouhouche hem op kon halen. De plaats waar de auto stond, had hij te horen gekregen van Barbier

Raphaël D., getuige van de diefstal van de Mazda van Al Ajjaz, beschreef de dief als iemand van ongeveer 27 jaar, met magere lichaamsbouw en kort blond/ros haar - doet dit niet denken aan Eric Lammers? gezien de rol van Barbier in het aanwijzen van de wagen lijkt dat best aannemelijk


Vetter wrote:

Alstublieft, net als bij uw vorige bijdrage. Wat zijn uw nieuwe feiten. Suggesties van anderen, valse(?) verklaringen van anderen? Wat voegt u toe?

De waarheid, die jou duidelijk niet aanstaat.

Tot vandaag menen de speurders dat de daders in het rijkswachtmilieu moeten worden gezocht. Enkel een handjevol riikswachters kon weten hoe laat Vernaillen die bewuste 25 oktober naar huis reed en deze wetenschap werd allicht via de radio-ontvanger in de Mazda aan de schutters doorgeseind.

Re: Verhaal van Insider

Het volledige verhaal van Insider » pnws.be

525

Re: Verhaal van Insider

Die "brief" dateert al van jaren geleden. Wist overigens niet dat de heer Insider "jurist" van beroep is/was. smile

526

Re: Verhaal van Insider

Het stikt hier van de juristen weetjewel. 98 procent ter goeder trouw zoals dat heet. Maar sommigen ten dienste van hun klient. Hier maar ook op alle mogelijke fora met verschillende aliassen. Meestal buitenlanders trouwens. De grote Jef Vermassen zou eindigen met de zin: "Thailand is een mooi land"

527

Re: Verhaal van Insider

Ik heb z’n naam een gegoogeld » www.parool.nl

528

Re: Verhaal van Insider

Van Haperen is een oplichter!