11

(35 replies, posted in Algemeen)

Ben, misschien is het een goed idee om, ook met goedkeuring van Floris uiteraard, de door ChatGPT gegenereerde content die hier is gepost weer te verwijderen? Dit om te voorkomen dat ChatGPT in de toekomst deze Informatie gaat hergebruiken.

Ik loop al een tijdje met het idee om op termijn de betaalde versie aan te schaffen en dit hele forum te laten samenvatten, inclusief een analyse van alle gebruikers  op basis van betrouwbaarheid en herleidbaarheid van geposte informatie, zodat mensen met niet alle kennis sneller door de informatie heen kunnen gaan om tot een zinnige bijdrage te kunnen komen.

Het is maar een idee, maar dan moeten we daar nu al wel rekening mee houden.

12

(35 replies, posted in Algemeen)

Het is in principe een afspiegeling van wat er op het web te vinden is, er komen helaas geen onontdekte verbanden naar boven. Als je er echt wat aan wil hebben moet je die engine loslaten op het gedigitaliseerde dossier. Maar ja dan moet je dat als buitenstaander eerst hacken ben ik bang, want krijgen doe je het niet heb ik begrepen.

13

(35 replies, posted in Algemeen)

De data is actueel tot september 2021, dus misschien te weinig data. Even wachten op de volgende versie.

En is het dossier echt gedigitaliseerd? Dat wist ik niet.
Ik denk overigens dat ai ook handgeschreven teksten kan herkennen, is het niet nu dan toch binnen een of twee jaar. Hetzelfde geld voor foto’s. Neem gezichtsherkenning en dergelijke, dat gaat al heel erg goed.

14

(35 replies, posted in Algemeen)

ChatGPT of liever gezegd ai bied onwaarschijnlijke mogelijkheden. Als je beschikt over een digitale versie van dat boek van Beijer zou je het zeker kunnen laten analyseren.
Maar wat dacht je van een gedigitaliseerde versie van het dossier? Als iemand de moeite zou nemen dit dossier te digitaliseren, een grote klus maar helemaal niet onmogelijk, dan kun je op zoek gaan naar patronen, tegenstrijdigheden en niet onderzochte sporen. En je hoeft het niet eens te vertalen.
In dat kader is het ook onvoorstelbaar dat er delen van het dossier zijn verbrand. Ik heb nooit  willen geloven dat jullie overheid of instanties directe betrokkenheid hebben bij de bvn, maar dit zou je achteraf wel kunnen kwalificeren als een misdrijf wat mij betreft.

Maar goed je moet altijd blijven controleren wat je terug krijgt, zie ook mijn eerdere zoektocht naar advertenties mbt afpersing.

15

(35 replies, posted in Algemeen)

Ik heb je profiel gemaild feniks:

Christian Bonkoffsky is een naam die bekend werd in verband met de Bende van Nijvel, een criminele organisatie die in de jaren 1980 België in zijn greep hield door gewelddadige overvallen en moorden. De Bende van Nijvel was verantwoordelijk voor een reeks zeer gewelddadige overvallen, vaak op supermarkten, waarbij tientallen mensen omkwamen.

**Christian Bonkoffsky** kwam in de publieke belangstelling toen hij na zijn dood in 2015 werd genoemd als een mogelijk lid van de bende. Hij was een voormalige rijkswachter (een soort Belgische nationale politie) die werkte in de elite-eenheid Groep Diane, die gespecialiseerd was in antiterreur-operaties. Zijn broer deed een opmerkelijke onthulling: hij beweerde dat Bonkoffsky, kort voor zijn overlijden, zou hebben opgebiecht dat hij betrokken was bij de Bende van Nijvel en dat hij de beruchte "Reus" zou zijn, een van de kernfiguren van de bende. Deze "Reus" werd tijdens de overvallen beschreven als een zeer grote man, en Bonkoffsky zou fysiek overeenkomen met deze beschrijving.

Er zijn echter veel twijfels en onbeantwoorde vragen over de beweringen rond Bonkoffsky. Hoewel de bekentenis door zijn broer is doorgegeven, is er geen sluitend forensisch bewijs gevonden dat definitief aantoont dat hij betrokken was bij de bende. Het onderzoek naar de Bende van Nijvel blijft een van de grootste onopgeloste zaken in de Belgische geschiedenis, en het idee dat Bonkoffsky betrokken zou zijn geweest, maakt deel uit van de vele speculaties rond de zaak.

16

(35 replies, posted in Algemeen)

Wat is er te vinden in officiële bronnen over Christian bonkoffsky?

Christian Bonkoffsky, a former member of the Belgian police's elite Diane unit, has been linked to the notorious "Brabant Killers" (Bende van Nijvel) through statements made by his own family. On his deathbed, Bonkoffsky allegedly confessed to being involved in the Brabant killings, a series of violent robberies and murders that took place between 1982 and 1985 in Belgium. These attacks left 28 people dead and remain one of the country's most infamous unsolved crimes.

Bonkoffsky's physical appearance was said to resemble police sketches made at the time of the attacks, and his work absences coincided with several of the crimes. Belgian authorities reopened the case after this confession, although no conclusive evidence has yet proven Bonkoffsky’s involvement beyond the allegations. There are also claims of potential connections between these killings and clandestine NATO operations during the Cold War, specifically linked to anti-communist networks like Operation Gladio [oai_citation:3,10 Horrifying Facts About The Brabant Killers - Listverse](https://listverse.com/2018/07/31/10-hor … t-killers/) [oai_citation:2,News on the Brabant Killers](https://www.voltairenet.org/article198511.html). However, the exact motivations behind the Brabant killings remain a topic of debate, with theories ranging from random acts of violence to politically driven attacks [oai_citation:1,Limitless Possibilities: Mystery: The Brabant Killers](https://www.vertigo22.com/2019/01/mini- … llers.html).

What do you know about his private life?

There is limited detailed information available regarding the private life of Christian Bonkoffsky. What is known mainly relates to his professional background as a member of the elite Diane unit of the Belgian police, as well as the revelations made by his family regarding his alleged involvement in the Brabant Killers case.

Bonkoffsky reportedly lived a relatively quiet life after his police career and was not widely known to the public until after his death in 2015. It was only when his brother claimed that Bonkoffsky had confessed on his deathbed to being part of the Brabant Killers that he became a figure of public intrigue. His family connections, especially the testimony of his brother, have played a significant role in linking him to the infamous killings [oai_citation:2,News on the Brabant Killers](https://www.voltairenet.org/article198511.html) [oai_citation:1,Limitless Possibilities: Mystery: The Brabant Killers](https://www.vertigo22.com/2019/01/mini- … llers.html).

Beyond these elements tied to his professional life and the Brabant case, there are no substantial publicly available details about his personal relationships, hobbies, or character traits. This has added to the air of mystery surrounding him, as much of what is known is intertwined with his potential involvement in one of Belgium's most controversial criminal cases.

17

(35 replies, posted in Algemeen)

fenix wrote:

Jezus, daar had ik nog niet aan gedacht. Maar het gaat hier niet over mij he. Ik meen begrepen te hebben dat ChatGPT vooral patronen herkent. In dat kader ben ik wel heel erg benieuwd. Mag ik jou vragen mij dat eens op te sturen via de PB?

Gezien het taalpatronen kan identificeren moet het dus verwijzen naar Coconut. Tot op welke datum gaat die ChatGTP trouwens ? Ik weet alvast welke cursus ik nu nog moet gaan volgen.Bedankt om mij zo nieuwsgierig te maken.

Ik heb Ben gevraagd dit door te sturen omdat ik voor nu graag anoniem wil blijven , ik weet niet of hij het doet, ik kan me goed voorstellen dat hij daar niet aan wil beginnen.

Op de tweede plaats herkent chatgpt wat van coconut in jou, dus dat werkt goed.

18

(118 replies, posted in 1982)

Ik heb nog eens nagedacht over de diefstal van de Faul en het blijft voor mij een vreemd verhaal. In 1982 wordt dit wapen gestolen en, voor zover ik weet, direct op een onprofessionele manier afgezaagd. Vervolgens wordt dit wapen al dan niet gebruikt voor overvallen. Maar, het afgezaagde stuk loop wordt al die jaren bewaard en dan wel in 1985 of 1986 met de Faul in Ronquières gedumpt. En zoals altijd is er iemand op dit forum die al eens dezelfde gedachte heeft gehad: Merovinger heeft dit in 2012 ook al eens opgemerkt:

Merovinger wrote:

Ook hier de vraag waarom de daders de afgezaagde loop samen met het wapen dumpen? David getuigt dat hij beschoten werd met een jachtgeweer met afgezaagde loop. Een aantal van de forumleden gaan ervan uit dat het de eenderoer was die gestolen werd in Dinant. Waarom hebben de daders de afgezaagde loop een hele tijd ergens bijgehouden om deze tenslotte samen met wapen te dumpen?

Maar volgens mij is hier nooit dieper op ingegaan, terwijl dit voor mijn gevoel essentieel is.

Als die Faul direct is afgezaagd dan geloof ik niet dat dit wapen is doorverkocht, want dat zou dan met het losse stuk erbij moeten zijn geweest. Wat voor een nut zou dat hebben? Je toont er niets mee aan omdat je het wapen zelf vind uiteindelijk.

Het is waarschijnlijker dat het stuk op een werkbank of in een krat is blijven liggen. Maar ben je als gangster in staat om, terwijl je die loop af zaagt als een amateur, die vervolgens zorgvuldig te bewaren en steeds mee te nemen omdat je het over drie jaar in een zak wilt dumpen, wat geen enkel nut heeft? Of is het stuk al die jaren op een vaste locatie blijven liggen van waaruit steeds de raids zijn uitgevoerd, en heb je op het laatste moment alles bij elkaar gegraaid en in zakken gedaan.

Ik denk eerder het laatste. Ik ben benieuwd hoe jullie hier tegenaan kijken.

19

(35 replies, posted in Algemeen)

Ben je niet benieuwd over hoe chat gpt over jou denkt fenix? Kan ik ook zo posten als je wil.

Het is positief hoor. wink

20

(35 replies, posted in Algemeen)

Ja en die is beter en je hebt meer resources. Ik gebruik ook de gratis versie hoor.