Wackenhut heeft in de eerste jaren tachtig zijn licentie verloren in België en schijnt dan na tiental jaar terug te komen nadat ze zelf Securitas hebben opgekocht. Na te zien.
You are not logged in. Please login or register.
Bende van Nijvel → Posts by K&
Wackenhut heeft in de eerste jaren tachtig zijn licentie verloren in België en schijnt dan na tiental jaar terug te komen nadat ze zelf Securitas hebben opgekocht. Na te zien.
Vraag is waarom plots de onderzoeksrechter net na Laffineur te hebben gehoord aan de telefoon over een "nieuwe" getuige (X), een apostille schrijft om Bougerol te onderhoren (begin oktober 1985). Toeval of niet?
Klopt, maar het Stephanieplein is de trechter van de Louisalaan, deze laan is gegeerd als prestigieus adres. Zoals de Champs-Elysees in Parijs. Postbussen bij de vleet dus maar geen bewijs dat deze allen samen horen. Een belangrijk probleem stelt zich bij het opzoeken van gegevens dat in 2002 de handelrregisters die vroeger lokaal waren zijn gereorganiseerd (databank).
Tevens moet op er op gelet worden dat diverse advocaten en curators ook daar wonen in de Louizalaan en zij de gewoonte hebben firma's die failliet zijn of stoppen, hun handelsnaam en adres over te brengen naar hun kantoor om daarmee de afwikkeling van de rechtszaken te vergemakkelijken. Zo viel ik zelfs nog op de stichting Cams en andere.
In de aanleunende straten kwam, komt en zoekt al 't schoon volk dat België kent een verzetje en ook uit de buurlanden. 't Schijnt dan ook normaal dat dit het financiele hart was van Belgie ook de banque Copine aldaar was gelegen. Air Zaire, alwaar de Mazda werd gestolen die niet werd gebruikt voor de aanslag bij Vernaillen was net om de hoek.
Na ontslag genomen te hebben in oktober 1984 nam G., leider van de speciale gendarmerie-eenheid in Luxemburg, een job op in brussel bij een private bewakingsdienst met de bedoeling er later een op te richten in Parijs. 't kan verkeren dat dit dus bij Securitas was? G. was een belangrijk verdachte in de aanslagen in Luxemburg (zie maandenlang proces in Luxemburg).
Decor in Luxemburg:
Gelli was aangehouden op 13 september 1982;
Le 10 août 1983, le célèbre détenu quittait Champ-Dollon en faisant croire à un enlèvement.
En via dit Bommeleer-proces weten we dat hij een tweetal jaar in Luxemburg verbleef en er zelfs een Social Security-nummeer had. Hij woonde in de straat van het casino aldaar. Dus in volle bommekenscampagne woont een belangrijk intrigator in een beschermde zone in het centrum!
We weten nu ook dat in rond 19 oktober 85 net die Geib. naar Luxemburg reed en reeds hier werd geschaduwd door ex-medestudenten met wie hij speciale cursussen had gevolgd. Ex-collegas dus. Toen hij aldaar in Luxemburg aankwam ontplofte net het justistiepaleis, net dat kantoor van de onderzoeksrechter die opdracht had gegeven om hem te schaduwen hier in Brussel! Hij zat er dus voor niets tussen want zijn schaduwers waren zijn alibi! Wat een circus.
Ben, men kan pas voorwaarts als men zelf nadenkt en verzoekt de pv's te verstaan. Dus terug op 1 oktober 1985: en wat doet Schlicker? Hij heeft het druk, moet het dossier van Latinus afsluiten en net nu komt er een telefoontje van de gepensioneerde Lafineur die een getuige X heeft die onbekend wil blijven maar die hij zal proberen te overtuigen om toch maar eens bij schlicker te komen (pv Laffineur later).
In plaats van hem onmiddelijk te laten komen, schrijft Schlicker eerst een postille om Bougerol te laten opdraven in de voormiddag en dan Laffineur de namiddag dezelfde dag maar veertien dagen later! Bigot, waarom toevallig Bougerol 's morgens en Laffineur 's namiddags (zie data Wikileaks-dossier Latinus, apostilles Montigny le Tilleul).
Eerst nog ergens een zekere Dolimont ondervragen, (nog een dame waarvan we slechts weten dat (groot) papa lang in de kampen van Hitler gezeten heeft als Coco en ergens getrouwd met een militair) werkende voor een "dienst". Waarom eerst Dolimont en dan pas Bougerol en een paar uur erachter Laffineur. Dan is het nog twee weken wachten alvorens X mag komen! Terwijl hij eigenlijk wilde spreken nadat Overijse was gebeurd. Dus over zijn vermoedens over de TBW niet over Latinus want daar was hij reeds een jaar vroeger bij Laffineur geweest.
Vergeet heel dat verhaal over manipulatie nu best maar. Ik heb er geen woord aan vuil gemaakt.
De naam vind je zo, niks geheim aan » books.google.be (pag. 434 en verder 532).
En met wat leesgenot vind je eenvoudig:
Degrelle met luizen: vrijlating in Vernet, 21 juli
Ontluizing in hotel, 23 juli
Abetz Parijs, 25 juli en dan België
Ergens gelezen in Le Monde jaren geleden als zou hij Spaak gezien hebben op zijn terugweg in Vichy. Gezien de 50/50 situatie in de regering zullen er wel onderhandelingen geweest zijn met de bezetter. Het heeft namelijk nog weken geduurd voor ze verder trokken naar Londen. Blijkbaar dachten ze ook via de VS naar Engeland te vertrekken. Allemaal voer voor 50 jaar ruzie & geschiedenis herschrijven: de tijdstabel liegt echter niet.
Als 20 jaar later plots een SGR-paracommandant het in zijn hoofd haalt om na te denken aan een exfiltratie van Degrelle, bestudeer dan maar het ganse geschiedenis-plaatje en trek er zelf je conclusies uit. Vergeet ook niet de berichten als dat de bouwfirma van Degrelle bij de constructie van NAVO-basissen in Spanje zouden betrokken geweest zijn (80+).
Daar hebben wij natuurlijk geen bewijzen van evenmin als over de recyclage van andere SS-kopstukken door de geallieerden in de strijd tegen de cocos.
Op deze site staan slechts algemene zaken die een basiskennis bijbrengen. Pas als je verder interesse hebt kom je op verdere (gesloten) sites terecht in het Frans en daar haakt menig prins carnaval wel af.
Wat u schreef gaat over een andere periode maar waarschijnlijk is u dat ontgaan. Ik schets de beginperiode (45-50) na de vlucht van Degrelle via Noorwegen naar San Sebastian (?) alwaar zijn vliegtuig met benzinepech een noodlanding heeft moeten maken op het strand. De opeenvolgende naoorlogse regeringen zullen wel elk een standpunt in hebben genomen.
De hoofdredenen waarom niemand Degrelle terug in Belgie wilde zien kan in de houding van de gevluchte regering liggen die kort in Vichy verbleef en twijfelde: kiezen om naar bezet belgie terug te keren of naar Engeland trekken. Degrelle had hier blijkbaar een kleine rol in gespeeld (naar België terugkeren) en kon misschien sommige figuren uit de na-oorlogse regering het schaamrood bezorgen maar wat is daar van waar (zie WOII-specialisten).
Wat blauw bloed betreft: een lid van het salon bleu, de familie de Merode, speelde tijdens de WOII go-between tussen bezet Brussel en Vichy maar geen idee of dit ook maar iets te maken had met een eventuele terugkeer van de regering naar Brussel. Blauw bloed staat steeds paraat om het vaderland te helpen?
Bende van Nijvel → Posts by K&
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.