21

(88 replies, posted in Robotfoto's)

Hahaha, niet echt werkbaar maar toch wel een mooi speleding. BTW, een gulden regel is dat eenmaal een robotfoto klaar is daar absoluut geen veranderingen meer mogen worden aangebracht. A propos, zit ge in de IT business of is het maar een hobby?

22

(88 replies, posted in Robotfoto's)

Aha, een specialist ter zake zie ik. Het niveau op het forum gaat in stijgende lijn. Kunt ge dan eens een robotfoto maken van de foto van Martial Lekeu in deze compilatie >> Compilatie G9 / Foto Martial Lekeu

23

(1,283 replies, posted in 1985)

fenix wrote:

Baseer je niet op de docu VTM om over licht en donker te besluiten maar baseer je op de wetenschappelijke gegevens. Vergeet daarbij niet dat er een fase is tussen licht en donker.

Hier wordt dat de schemering of deemstering genoemd. In het Engels wordt dat specifieker bepaald. Dawn (ochtendgloren) en Dusk (avondschemering)

24

(88 replies, posted in Robotfoto's)

En heeft U dat AI ter uwer beschikking?

25

(88 replies, posted in Robotfoto's)

Bedankt, mijn beste. Al lijkt het mij niet de meest geslaagde poging. Nu, kunt ge dan ook een foto in een robotfoto transformeren. Of gaat dat niet?

26

(88 replies, posted in Robotfoto's)

Jammer. Moa bon, er was wel eens al iets mee gedaan » Forum

27

(88 replies, posted in Robotfoto's)

Komaan Someone, trek Robotfoto G9 eens door uw AI-machine. Baat het niet, schaden doet het zeker niet.

28

(89 replies, posted in Overzicht Bendes)

Het zou zeer vreemd lijken mocht men 5 individuen die d.m v. initialen werden bekend gemaakt WEL hebben ondervraagd. Initialen, hahaha. En dan nog door zijn majesteit Jean Deprêtre. Whoehahaha.Te zot voor woorden.

29

(38 replies, posted in Bibliografie)

Bron?

30

(324 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Heeft de onderzoekrechter en/of het O.M. U dan toestemming verleend tot inzage van het VOLLEDIGE dossier 26/90 en/of het parallel lopende dossier aangaande de manipulatie van het onderzoek?