31

(324 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Bossi wrote:

Beide magistraten brachten mij ter kennis om op basis van elementen de Delta leden te onderwerpen aan verhoren en gerechtelijke maatregelen. Zoals ik meedeelde op basis van de gegevens waarover wij beschikken, het onderzoek onnuttig was en vooral dat het geen aanleiding heeft gegeven tot het verhoopte resultaat.

Waarschijnlijk zijn de elementen waarover beide magistraten beschikten niet dezelfde als de gegevens waarover uw "team" beschikte.

32

(32 replies, posted in Robotfoto's)

Dat lijkt mij idd. nieuwe informatie. Eens kijken, welk verhaal zouden we daar nu kunnen rond spinnen. Misschien werd de afstand gemeten om te weten met welke wapens men het best de overval zou plegen. Ik denk dat een riotgun effectief is tot op zo een 30 meter. Waar zitten de wapenkenners?

33

(91 replies, posted in Algemeen)

Leidse Sleutelgaten | Joke stop toch met koken

34

(1,231 replies, posted in Andere Personen)

Denamenstaaninhetdossier wrote:

Dat ook allemaal natuurlijk. Maar er moeten meer redenen zijn waarom Lenssens dat zei.

Meester Lenssens is een advocaat en het is zijn taak om zijn cliënt te verdedigen. Hiervoor zijn alle truuken van de foor goed van verwarring zaaien tot het laten uitschijnen dat de onderzoekers wel weten wie de reus is maar het niet willen zeggen om zodoende Jan Publiek te bespelen.

Neen nu Vermassen. Hoe dikwijls heeft die al niet gezegd dat de namen in het dossier staan waarmee hij laat uitschijnen dat de onderzoekers wel weten wie het is maar het niet willen zeggen. Of zeggen "geen commentaar" als men hem een vraag stelt waar hij niet kan op antwoorden. Vermassen denkt waarschijnlijk dat wij allemaal idioten zijn die zijne zeverpraat geloven.

En den Bonno de reus. Hahaha. Ne lange smalle ja, dat was hij wel. En iemand die zo graag de pintjes lust zou ik zeker niet meenemen om een overval te plegen. Nog voor geen miljoen.

35

(324 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Karel16 wrote:

Ministers gaan geen lastige vragen moeten beantwoorden want het parlement wordt pas volgende week samengesteld en er is dus er niemand die een minister kan ondervragen.

Niet de ministers hebben de nieuwe wet op de verjaring goedgekeurd maar het parlement. Daar zullen de ministers dan alvast geen vragen over krijgen. En krijgt er dan toch een minister een vraag over het sluiten van het dossier zal er geschermd worden met de scheiding der machten. Of men zal opwerpen dat het dossier weer kan heropent worden wanneer er zich nieuwe ontwikkelingen voordoen. Komkom, laat niet naïef zijn. Dat werd mooi bedisselt tussen alle partijen. Uiteraard zullen er nog grote woorden gebruikt worden bij de jaarlijkse herdenking maar ook dat is maar schijn. Punt, andere lijn zegt de meester. Zo simpel is het.

36

(324 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Burgemeester Aalst over stopzetting onderzoek Bende van Nijvel: “Een gitzwarte dag”

Het onderzoek naar de Bende van Nijvel is stopgezet, zonder resultaten. In Aalst, waar de Bende acht mensen doodschoot aan de Delhaize, komt het nieuws hard binnen. David Van de Steen spreekt van een corrupt rechtsapparaat en nu reageert ook burgemeester Christoph D’Haese (N-VA): “We begraven de geloofwaardigheid van Justitie.”

Bron » HLN

Het is natuurlijk wel het parlement dat de nieuwe wet aangaande de verjaring heeft goedgekeurd.

37

(1,283 replies, posted in 1985)

Ben wrote:

“Overigens die speurder is één van de twee politiemensen die later in opspraak gekomen is en die nu verdacht wordt van het saboteren van het onderzoek”.

Hoe zou het nu eigenlijk zitten met dat dossier aangaande de manipulatie van het onderzoek?

38

(112 replies, posted in Speurders)

En dat allemaal om de indruk te wekken dat men er alles aan gedaan heeft wat mogelijk was terwijl iedereen wist dat het kalf al lang verdronken was. Tja, als ge dat toch zelf niet moet betalen. Once upon a time in ... America

39

(91 replies, posted in Algemeen)

What Fun! | The Right Side Won