1

(559 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Nu gaan we eventjes een pauze inlassen. Ik moet Ben uiteraard ook de tijd geven om mij te bannen.

2

(1,283 replies, posted in 1985)

Hoe weet U dat meneer de Smet het eerste slachtoffer niet was?

Spitfire wrote:

Volgens het onderzoek en Eddy Vos is de vertrekplaats en comfortzone Bois de la Houssière.

Ik weet niet waar de Bende is vertrokken en Eddy Vos weet dat ook niet. Niemand weet dat en al de rest is uit-de-nek-kletserij.

3

(324 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Doe zo verwaand niet jongske want ge behoort tot dezelfde soort.

4

(324 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Allez, wat heeft dat boekske van wijlen Willy Acke nu al bijgebracht, behalve Dit >> YouTube

5

(559 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Deze zin heeft helemaal niets te betekenen maar wordt wel aangegrepen door fantasten om er dan allerhande verhaaltjes rond te spinnen. Ronduit belachelijk.

6

(324 replies, posted in Onderzoeksdaden)

fenix wrote:

Herlees eens goed post 54 van Ben Wiske Pret; www.bendevannijvel.com/forum/viewtopic.php?id=269&p=6

Als dat alles is wat ge kunt replikeren als ik zeg de door U bewierookte DELTA-cel heeft ook niet alles gedaan wat in hun mogelijkheden lag want anders had voormalig onderzoeksrechter Freddy Troch een aanhoudingsbevel uitgevaardigd lastens Martial Lekeu teneinde zijn uitlevering te bekomen, dan spreekt dat boekdelen.
Er zijn geen goeie en geen slechte in dit verhaal. Het zijn allemaal dezelfden voor wie als belangrijkste doelstelling is de instandhouding van zichzelf. En dat geldt zowel voor de Delta-cel als voor de cel Jumet, als voor de CWB, als voor het federaal parket, als voor .... ach laat maar, als ge de DELTA-cel zonodig op ne piëdestal wil zetten doet ge maar. De zowat 50% van de Belgische bevolking die geen vertrouwen meer heeft in Justitie weet wel beter.

7

(324 replies, posted in Onderzoeksdaden)

De door U bewierookte DELTA-cel heeft ook niet alles gedaan wat in hun mogelijkheden lag want anders had voormalig onderzoeksrechter Freddy Troch een aanhoudingsbevel uitgevaardigd lastens Martial Lekeu teneinde zijn uitlevering te bekomen.

8

(324 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Natuurlijk is er vanalles gebeurd maar dat maakte al lang niets meer uit. Het kalf is al heel lang verdronken en al wat die zogezegde superspeurders en superonderzoeksrechters en superparketten hebben uitgespookt was alleen maar om aan de bevolking te kunnen zeggen dat ze er zogezegd alles aan gedaan hebben wat ze konden. Ge gaat toch ook geen lijk meer reanimeren dat al 10 dagen dood is.

9

(324 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Een "volledig" dossier is relatief. Het is nog altijd de onderzoekrechter die beslist wat er al dan niet wordt vrijgegeven. Laat U dus niet vangen door mooipraters.

10

(324 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Als ge eenmaal hebt meegehuild met de wolven in het bos hebt ge het zeel rond uw nek en staat ge constant met de billen bloot.