Re: Getuigenis Onderzoekbende

34, rue de Coquiane in Edingen? Wat is er hier op dit adres Etienne1420?

Re: Getuigenis Onderzoekbende

Ik heb het artikel kunnen lezen. Ik denk dat het meeste al geweten was, de getuigenis staat immers in grote lijnen ook in dit topic, namelijk de getuige stopte aan de verkeerslichten van het kruispunt van de Route de Quenast en de N7, er stopte een Golf GTI met 3 à 4 zenuwachtige inzittenden naast hem, die daarna als een kanonskogel vertrok en enkele honderden meters verderop een oprit opreed.

Het enige nieuwe element (maar ik kan er ook gewoon overgelezen hebben in dit topic) is dat de inzittenden van de Golf volgens de getuige carnavalsmaskers (*) droegen - of toch minstens de chauffeur - en dat de getuige het gevoel had dat ze masker(s) pas opzetten toen ze zagen dat hij naar hen keek bij het rode verkeerslicht. Even verderop zijn ze dan een oprit opgereden. De getuige reed voorbij, zag dat ze hun koplampen doofden, niemand was op dat moment al uitgestapt. De speurders kennen deze getuigenis en hebben al meermaals met de getuige gesproken, waaronder Martine Michel zelf.

Stel dat deze getuigenis klopt, dan kan het ook dat de Golf even een willekeurige oprit is opgereden om van de getuige af te geraken. Als ze inderdaad ongemakkelijk werden van het feit dat hij naar hen keek (en ze daarom ook hun maskers opzetten, zoals de getuige vermoedt), dan zou het kunnen dat ze zich bespied voelden. Dan is het misschien aannemelijker dat ze even wegduiken op een willekeurige oprit tot de getuige ver genoeg gepasseerd is i.p.v. recht naar hun schuilplaats te rijden met deze getuige nog in hun zog. Het kan verklaren waarom ze niet meteen uitstapten. In dat geval kan je nog jaren speuren, want dan heeft het huis in kwestie helemaal niets met de bende van Nijvel te maken.

(*) De journalist merkt in het artikel op dat de daders bij de overval in Aalst geen carnvalsmaskers droegen, wel bij Eigenbrakel/Overijse. De getuigenis speelde zich echter af op de avond van Aalst.

Re: Getuigenis Onderzoekbende

Scaramouche wrote:

34, rue de Coquiane in Edingen? Wat is er hier op dit adres Etienne1420?

Pil Neon SA
Coqjanstraat 17, 7850 Edingen

194

Re: Getuigenis Onderzoekbende

Maar Pil Neon is slechts in 2000 opgericht, dus ik snap het niet.

Re: Getuigenis Onderzoekbende

Inderdaad.

196

Re: Getuigenis Onderzoekbende

Ben wrote:

On a retrouvé Joost V., persuadé d’avoir vu la fameuse Golf GTI des Tueurs du Brabant: "Je m’en souviens comme si c’était hier"

En 2022, ce témoin était entendu dans l’affaire des Tueries du Brabant : son récit est étonnant

De rest van het artikel zit achter een betaalmuur » www.dhnet.be

Het artikel over Joost V. te Bierghes
https://i27.servimg.com/u/f27/20/50/04/55/09956011.jpghttps://i27.servimg.com/u/f27/20/50/04/55/09956010.jpg

197

Re: Getuigenis Onderzoekbende

Joost zag de VW Golf, die wat afstand had afgelegd, langzamer gaan rijden en linksaf de oprit oprijden van een van de laatste villa's voor de velden.

https://i27.servimg.com/u/f27/20/50/04/55/screen26.jpg
* het zou dus om een van de villa's langs de zijde van 'Audio Side' gaan.

Helaas te afgelegen voor GoogleStreetView...

https://i27.servimg.com/u/f27/20/50/04/55/screen27.jpg

198

Re: Getuigenis Onderzoekbende

Alainke wrote:

Helaas te afgelegen voor GoogleStreetView...

De auto van Google Street View is er al vijf keer gepasseerd; in april 2023, juli 2021, juni 2020, oktober 2018 en juni 2009 » Google Maps

Of je kan ook de "Kijk Rond" functie van Apple gebruiken. Die hun wagen is daar recent ook gepasseerd. wink

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube