71

Re: Patrick Henderickx

patrick111 wrote:

Het is inderdaad Réginald, dat schrijft Patrice DB zelf op zijn blog. Het is wel geen broer. Réginald en Ignacio delen een betovergrootvader volgens deze stamboom » gw.geneanet.org

Much ado about nothing, denk ik dus.

Die man rechts, is volgens mij Pieter van In/ Herbert Flack.

Re: Patrick Henderickx

Zeker en vast niet....

https://i27.servimg.com/u/f27/20/50/04/55/20230710.jpg

73

Re: Patrick Henderickx

Links dan?

Re: Patrick Henderickx

Ik zie voor beide personen op de foto geen enkele gelijkenis met Herbert Flack (Pieter van In is maar een fictief personage uit de boeken van Pieter Aspe...)

75

Re: Patrick Henderickx

komaan zeg, als die op Herbert Flac lijkt, dan lijkt iedereen op iedereen. De enige gelijkenissen die ik zie is dat het ook een blanke man is.

Re: Patrick Henderickx

Ik snap het langst een kant wel hoor... we hebben deze week ten slotte geleerd dat we niet elke onwaarschijnlijkheid als onmogelijk kunnen opzij schuiven. lol

Re: Patrick Henderickx

edd wrote:
Xenophon wrote:

Weet iemand waar Henderickx nu zit?

Op dit forum.

Waarom bent U hier zo zeker van?

Re: Patrick Henderickx

Ik kan Henderickx via publiek toegankelijke bronnen tracken tot in 2016, toen heeft hij het zaakvoerderschap en de aandelen van 1 van zijn vennootschappen overgedragen. 

De nieuwe zaakvoerder heeft die vennootschap  vereffend in 2022, ze had reeds jaren een serieus negatief eigen vermogen en was niet meer actief maar ik vermoed dat het een schuld van de vennootschap aan rekening courant zaakvoerder was die al bestond in de tijd dat Henderickx zaakvoerder was en die overgenomen werd door de nieuwe zaakvoerder, in 2016.

Om het simpel te zeggen:  de nieuwe zaakvoerder heeft de schulden van een lege doos overgenomen is wat ik ervan maak.

In een plotwending die alleen maar in dit dossier kan voorkomen:  de nieuwe zaakvoerder tot de vereffening is een telg van een familie die op de lijst van 100 rijkste belgen staat.  Meestal eindig je niet op die lijst door dergelijke overnames, ik vraag me af wat de tegenprestatie was.

Voor het overige niets behalve verwijzingen naar jobs in Afrika, Afghanistan, Irak…vermoedelijk huurlingenwerk.

79

Re: Patrick Henderickx

Daar wordt geen tegenprestatie voor gevraagd.

Re: Patrick Henderickx

Xenophon wrote:

Het proza dat hier aangehaald wordt over die Russische roulette die één van de informanten zou gespeeld hebben, dat is dikke zever. Wil je eens weten wat de kans is om 60 keer Russische roulette te spelen en te eindigen zonder gat in je kop, één kamer met een kogel, 5 zonder en na elk schot de trommel laten draaien? Dat is simpele wiskunde: 1.77 kansen op 100000. Of anders gezegd, laat een miljoen man dat experiment doen en op het einde heb je er nog 17 over. Uitermate onwaarschijnlijk dus.

Om de werkelijkheid eens na te bootsen heb ik een computerprogramma geschreven dat 60 keer na elkaar een toevals-getal retourneert tussen 1 en 6. De getallen 1 t.e.m. 5 representeren de 5 lege kamers in de trommel en het getal 6 representeert de kamer met de kogel.

De test werd 1 miljoen keer uitgevoerd en daarna nog 10 keer herhaald waarna er een gemiddelde werd berekend.

Telkenmale gaf het programma een getal weer tussen 15,3 en 18,4 met 1 uitschieter van 20.3, wat dus betekent dat mochten 1 miljoen personen het experiment uitvoeren er nog 15 tot 20 personen zouden overblijven wat verbazingwekkend goed overeenkomt met de strikt theoretische benadering van Xenophon.