Topic: Wat kan er nog bereikt worden met het forum en wat willen jullie berei

Beste forumleden,

Ik post nu een aantal weken af en toe iets op dit forum waarvan ik denk dat het een andere invalshoek zou kunnen bieden. Ik pretendeer niet iets beter te weten en ik heb ook niet de kennis van het dossier die sommigen hebben maar ik ben er van overtuigd dat deze werkwijze iets in gang kan zetten, vraag me alleen niet wat.

Ik weet dat de kans om het mysterie opgelost te krijgen minimaal is, zeker zonder toegang tot het dossier. Maar tegelijkertijd ben ik er van overtuigd dat het mogelijk is, waarom anders posten nietwaar?

De mogelijkheid die er voor het forum is, is volgens mij iets vinden, iets van nieuw, fysiek bewijs dat boven water komt, op basis van een nieuwe invalshoek (of een bestaande die opnieuw onder de loep genomen wordt). De woorden op dit forum zullen dus moeten worden omgezet in daden, althans wat mij betreft.

Noem mij naïef maar zo kijk ik er oprecht naar. Vandaar mijn vraag aan jullie: “Wat kan er nog bereikt worden met het forum en wat willen jullie bereiken?”

Re: Wat kan er nog bereikt worden met het forum en wat willen jullie berei

Eerlijk? Niet veel. Vermoedelijk niets.

Je moet je geen illusies maken, wat ga je zoeken als je zelfs de puzzelstukken (het volledige dossier) niet hebt?

Honderden hebben gezocht. Professionals die wél toegang hadden tot alles. Dat waren heus niet allemaal prutsers. Het enige voordeel dat we hebben met le recul du temps is dat op zijn minst een paar zaken wat uitgekristalliseerd zijn zoals bv de bizarre gebeurtenissen rond Bouhouche, de verwevenheid van ARI met een stuk van de rijkswacht, de 'zaak François' en de nooit ophoudende manipulatie die gebeurde in het onderzoek. En het gepruts van de magistratuur, er is geen ander woord voor.

Ik heb me 'gespecialiseerd' in een paar zaken waar wél relatief veel info over beschikbaar is zoals bv. de zaak in Nijvel. Ben al blij als is daar van tijd tot tijd een klein goudklompje over kan opdelven dat nog niet bekend was. Waar ik van opkijk dat is dat bepaalde zaken die nochtans elementair zijn indertijd nooit nagekeken werden, ondanks alles. Daar komen nu soms nog verrassingen uit.

Re: Wat kan er nog bereikt worden met het forum en wat willen jullie berei

Breda72 wrote:

Wat kan er nog bereikt worden met het forum?

Eeuwigdurende frustratie....