11

Re: Nr. 15

Ben wrote:

M.L. als in Martial Lekeu?

Ja, Ben, Martial Lekeu ... maar wie is S.M. dan? Moeten wij weer gaan speuren, Reneke?

12

Re: Nr. 15

Serge Mainfroid.

13

Re: Nr. 15

Bedankt om ons enkele uren speurwerk te onthouden, R. smile Waarom denk je aan hem en niet aan bv. M.L.?

14

Re: Nr. 15

Intuïtie en robotfoto's, P. Maar voor beiden geldt: Met hoeveel waren ze dan wel niet in Waver? Of zijn er onderweg enkelen komen aansluiten?

15

Re: Nr. 15

Als je de getuigenissen van Campine & Sartillot aan die van de vele anderen toetst: jazeker. Vraag is: waarom? Naast het A-team ook een B-team? Misleiding is toch wel de rode draad doorheen de Bende van Nijvel-saga, niet?

Re: Nr. 15

Ik heb daarstraks op mijn pc de robotfoto transparant gemaakt (wit weglaten) en deze over de zwart-wit foto van Lekeu geplaatst (deze waar zijn arm stijf is), wel de gelijkenissen zijn heel er sterk. Ogen neus het klopt heel goed. Ik zal deze wel eens opladen als het me past. Lekeu in de Santana er valt veel voor te zeggen, zeker met Temse en Nijvel later.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

17

Re: Nr. 15

(...) "Wat de man op foto 15 onder zijn kin houdt, lijkt bijvoorbeeld op een pijp, maar is wel degelijk de loop van een riotgun", aldus Ruth. "Omdat de getuige het zich zo herinnerde.

Bron: De Morgen | 20 Oktober 1998

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube