Re: Verhaal van Insider

Trevor, Insider is geen bekende bende-verdachte, de vergelijking met Bultot gaat m.i. totaal niet op. Het verhaal van Insider is ook van een geheel ander kaliber dan de andere hypotheses op dit forum. De vraag "waarom" is een vraag voor op het einde. Het is ook deels een persoonlijke vraag, geen zakelijke. Volgens mij vroeg men klokkenluiders als Bos en van Buitenen ook niet meteen naar het waarom... we willen eerst de feiten.

Over feiten gesproken, die geeft Insider. Hij stelt dat hij de trainingen en coupvoorbereidingen persoonlijk heeft meegemaakt. Hij stelt dat hij de spelers in het spel persoonlijk heeft ontmoet. Dat is dus geen hypothese maar zijn ervaring . Zijn conclusie dat hieruit de bende is ontstaan is een veronderstelling maar niet zomaar eentje aangezien zijn ervaringen en zijn vroegere "beroep". Het is aan ons om een en ander te controleren...doe dat dan ook. Daarvoor zul je je toch echt eerst flink in de zaak moeten verdiepen.

De opmerkingen over kritiekloos geslik irriteren mij enorm. Je moet weten dat er sommigen zijn die hier dus wel actief zoeken naar info en bevestigingen. Wat zoek jij allemaal uit dan, zodat je ons hiervan kan beschuldigen? Laat ik zeggen dat wij niet degene zijn die hier ongefundeerde dingen roepen. Het verwijt krijgen een fantast/goedgelovig te zijn is al belachelijk, als je daarna aantoont tot in details zaken te willen uitzoeken en er komen verwijten dat het dan weer te veel lettertjes zijn, tsja. Als die kritiek gedegen en/of onderbouwd mocht zijn, alà. Maar nee, ontkenning en/of onkunde. Men is blij als men een spelfout ontdekt. Het gevolg is het herhaaldelijk verstoren van deze topic (e.a. topics). Meerdere forumleden hebben hier al aangegeven zich daaraan te storen. Als dat niet helpt, rest alleen nog dergelijke opmerkingen te negeren. Het is nl. tijdsverspilling gebleken.

132 (edited by Boemerang 06-12-2010 16:22)

Re: Verhaal van Insider

Belgen, ik snap dat het Suriname verhaal niet helemaal jullie ding is. Ook vele andere zaken die over Armfelt en de NL-geheime diensten aangestipt worden lijken niet altijd direct in relatie te zijn met België. Vaak is dat echter wel zo. Als de puzzelstukjes wat meer in elkaar vallen zal dat wellicht blijken. Van Haperen stelt in het YouTube-filmpje dat België een van de organisatoren van de Suricoups in '82 is geweest. Dus niet Belgen maar België (als Staat). Nu weet ik niet hoe vaak België buitenlandse regeringen omver heeft willen werpen maar ... schokkend toch?

De Slavenburgbanken in Zeeland: deze banken hadden o.a. het zwart geld van Belgische lieden in hun kluizen en dat ging niet om kleine bedragen. Vanuit Slavenburg opereerden financiers van wapenhandel/smokkel en drugshandel, geen kattepis (Slavenburg werd later Credit Lyonè). Een aantal van deze financiers zijn heden ten dage zeer welgesteld en semi-beroemd. Eentje (een van de grootste porno-bazen) heeft zijn onderneming en woning in België en heeft nogal wat vastgoed in Antwerpen.

Vanuit de haven in Terneuzen vertrokken destijds de (Belgische?) wapens naar ...? Hiervoor werden de coasters van ene Rob W. gebruikt. Via deze bankdirecteuren lopen er rechtstreekse en indirecte verbanden naar NL-penose, P2 en WACL. Via minstens een van deze bankdirecteuren komt men ook uit op de IRT-affaire (vergelijkbaar met de zaak Francois). Het zijn natuurlijk weer allemaal "vriendjes" van Armfelt.

Insider wrote:

Ik denk dat dit zeer verhelderend zal werken"

Hierover moeten we dan toch ècht privè mailen.

133

Re: Verhaal van Insider

Laat insider eerst zijn zegje doen en daarna kan je zelf oordelen of het in het verhaal van  de bende past.

Re: Verhaal van Insider

Boemerang wrote:

Het verwijt krijgen een fantast/goedgelovig te zijn is al belachelijk, als je daarna aantoont tot in details zaken te willen uitzoeken en er komen verwijten dat het dan weer te veel lettertjes zijn..tsja. Als die kritiek gedegen en/of onderbouwd mocht zijn, alà. Maar nee, ontkenning en/of onkunde..men is blij als men een spelfout ontdekt.

Wat mij enorm irriteert is de tunnelvisie die sommige leden laten zien. Het moet perse een doodseskader zijn geweest. Alles wat daarin past wordt omarmd. De rest doet er niet toe. Tunnelvisies zijn gevaarlijk.

135

Re: Verhaal van Insider

Rende van de Kamp wrote:

Insider,

Ik hoopte eigenlijk dat je een aantal vragen zou beantwoorden. Bijvoorbeeld wie precies waren Hans Chelius, Stanley Green (waarom is hij dood?), Fred Ormskerk en oud-legionair Krol.
Wat ik mij afvraag is namelijk waar deze mensen vandaan komen en waarvoor ze zijn gebruikt. Krol en Ormskerk hadden iets te maken met een 'inval'. Zat daar meer achter en waarom is nooit onderzocht waarom Ormskerk is vermoord? Green had ineens andere plannen en wilde mensen ontvoeren of liquideren in Suriname. Green was echter geen agent maar een (waarschijnlijk kleine) crimineel. Wel was het in onze ogen een hele sympathieke vent. De ontvoering die hij wilde gaan plannen ging nooit door, maar het beoogde doelwit is later met zijn vliegtuig neergestort. Weet jij wie dat was? En hoe is Green zelf overleden?
Verder is het niet zo dat Van Haperen aangaf een vliegtuig te willen stelen. Dit was het verhaal dat circuleerde bij de Surinamers. Met circuleren bedoel ik dat iedereen daar van afwist, maar het toch geheim wilde houden. Van Haperen leek bij zijn ontmoeting met ons nog steeds in dat plan te passen en sprak het ook niet tegen, hoewel hij er niets over zei. Na afloop zeiden de Surinamers weer dat er nog steeds sprake was van een te stelen vliegtuig. Ik heb altijd twijfels gehad over dit plan. Dat heb ik ook geschreven in mijn boek Onder vreemde vlag en later nogmaals in mijn boek Soldaat voor een ander, deel 2.
Van Haperen heeft niet 10 minuten met ons gesproken en vragen gesteld. Hij heeft in ons gezelschap een fles whisky besteld met twee glazen. Hij maakte de indruk van een zeer autoritair persoon en zijn hele manier van doen in combinatie met een uniform van het KCT, maar zonder baret, deed ons zeer twijfelen over zijn hoedanigheid van militair. Hij heeft ons kort gevraagd wat onze rang was en waar en in welk leger. Over gevechtservaring enzovoort heeft hij niets gevraagd. Twee of drie vragen en we konden weg. Green was toen al weggestuurd. Na afloop van de urenlange bespreking met Haakmat was de whiskyfles leeg. Ik weet dat want wij zijn in hetzelfde pand, maar in een andere ruimte, blijven wachten met Stanley Green.

Oke Rende, het verhaal over het kapen van het vliegtuig komt dus duidelijk uit de Surinaamse mofri koranti, als ze niets weten, verzinnen ze wel wat, maar uit je verhaal begrijp ik dat je dat zelf al ondervonden hebt. Van Stanley Green weet ik niets. Zijn naam is bij ons op geen enkele manier rond gegaan, ook via Van Haperen heb ik niets over hem gehoord.

Van Ormskerk weet ik wel wat af, omdat de moord op Ormskerk  de reden is geweest  dat Van Haperen bij de zaak betrokken is geraakt. Na de mislukte coup van, en de moord op Ormskerk, kreeg Van Haperen de opdracht om te onderzoeken of een coup in Suriname mogelijk zou zijn. Dit enkel als een vorm van verkenning en zonder een opdracht voor de uitvoering daarvan. Pas in het voorjaar van 1981, toen Bouterse samen met Harvey Naarendorp in Cuba bij Fidel Castro op bezoek ging werden de voorbereidingen voor een inval in Suriname serieus. Dit was ook het moment dat Carl Armfelt, na een opdracht uit Amerika, zich daadwerkelijk met Suriname ging bemoeien. De Nederlandse overheid heeft zich dus wel degelijk het lot van Ormskerk aangetrokken, alleen konden ze officieel niets doen.

Het beoogde doelwit, waarvan jij zegt dat Green hem wilde ontvoeren, was de Surinaamse zakenman Nahar. Vreemd dat hij hem wilde ontvoeren omdat Nahar de training voor de groep van Haakmat wilde financieren. Evert Tjon benaderde hiervoor Hans Chelius, maar Van Haperen was toen reeds met de randstedelingen aan de gang en wilde niet verder met deze groep. Nahar is door Tjon verraden bij Bouterse en het gerucht ging dat  zijn vliegtuig door vertrouwelingen van Bouterse gesaboteerd is en daardoor neergestort.

Hans Chelius was de contactman en vriend van Peter van Haperen, zij gingen ook prive met elkaar om. Chelius heeft na het overhaaste vertrek van Van Haperen, door de Surinamers de zwarte piet toegespeeld gekregen, maar wist niets van alle konkelingen die er speelden. Chelius wist tot in alle geledingen van het Surinaamse verzet door te dringen en heeft het als verbindingsman uitstekend gedaan. Tijdens de opleiding van de groep, is hij door Van Haperen in de luwte gezet omdat hij  geen militaire ervaring had en daardoor minder door de manschappen geaccepteerd werd. Hans Chelius was in mijn optiek volstrekt integer in zijn bedoelingen.

Waarom Van Haperen dacht dat er sprake was van een ontvoering in Amsterdam is ook duidelijk als je de achtergrond daarvan kent. Op 15 juni 1983 zou de groep naar België vertrekken voor de laatste briefing en om van daaruit naar de bestemming te gaan, verschillende groepen naar Curacao, een groep naar Frans Gyana en een andere groep als sportteam naar Paramaribo.

Inplaats van de  contactmensen die hij daar zou treffen voor de reisbescheiden en dergelijke, verscheen er plotseling het PMS- team dat wij Suriname binnen moesten brengen voor de liquidatie van Bouterse, Alibux en Naarendorp. Zij vertelden Van Haperen dat zij hem voor een laatste bespreking naar Den Haag moesten begeleiden (Interdoc) en dat zij daarna samen naar België zouden vertrekken. Dit terwijl het team niet van het verzamelen op de hoogte zou moeten zijn, omdat zij zich pas op het laatste moment bij de aanvalsgroep zouden voegen. Zij hadden waarschijnlijk niet verwacht dat Van Haperen hen zou doorzien en de vlucht zou nemen.

Van Haperen verscheen bij het door ons ingerichte safe-house in de Van Eeghenstraat in Amsterdam-zuid waar wij, het Nederlandse kader, de balans op gingen maken. Betrof dit een actie van onze opdrachtgevers of was het een solo actie van het team om welke reden dan ook. Het duurde tot de volgende dag voordat Van Haperen contact kreeg met zijn case-officer, Kurt Görlitz. Die vertelde paniekerig dat Peter Meyer die nacht vermoord was en dat Van Haperen de volgende zou zijn. Hij had die nacht samen met Meyer in die verongelukte auto moeten zitten.

Er bleek een deal gesloten te zijn door Errol Alibux met de Braziliaanse generaal Vittorini. Hierdoor werd de coup overbodig en begon men de bewijzen hiervoor op te ruimen, hetzelfde wat later met de bende gebeurd is. Görlitz gaf ons het advies om onder te duiken en voorlopig niets van ons te laten horen. Een inventarisatie leerde ons dat er van de beschikbare geldmiddelen nog ongeveer 23 duizend gulden over was. Omdat van Haperen het meeste risico liep kreeg hij 10 duizend gulden en de rest werd onder ons verdeeld.

Hierbij moet gelijk het verhaal uit de wereld dat er door de Surinamers 310 duizend gulden betaald zou zijn. Dit was niet zo. Er is in totaal door de gebroeders Oemrawsing die de kas beheerden 110 duizend gulden betaald, hiervoor zijn door Van Haperen kwitanties getekend. Van dit geld is de opleiding en het verblijf in een bungalowpark in Drenthe betaald voor 30 man, een parachute-opleiding voor 15 man en speciale vlieglessen voor de twee Surinaamse piloten.

Om te controleren wat er met het geld gebeurde hebben zij Chris Mahabier, de ex-chauffeur van Rambocus met Van Haperen meegestuurd. Zij wisten dus precies wat er met het geld gebeurd was. Er kan geen andere conclusie zijn dan dat de gebr. Oemrawsing hun eigen mensen belazerd hebben voor 200 duizend gulden. Bij de beruchte persconferentie in Paramaribo op 4 juli 2009 heeft Van Haperen gezegd dat hij de rechter gevraagd heeft de  broeders Oemrawsing op de roepen met de door hem getekende kwitanties.

Waarom Van Haperen vermoorden? Hij wist welke hoge militaire en politieke functionarissen bij de omwenteling waren betrokken en ik bedoel echt hoog. Een daarvan zal ik nu al prijs geven zodat jullie dat kunnen controleren. Op 17 april 1983 had Van Haperen een bespreking met de hoogste militair van Nederland op dat moment, Chef-Defensiestaf, de vier sterren generaal Cor de Jager. Dit gesprek had plaats bij de Koninklijke Militaire Academie, op het Kasteel te Breda, na de uitreiking van de Maurits medaille aan overste Brongers. Die uitreiking werd georganiseerd door Koninklijke vereniging  "Het Leger". Er is een presentielijst met de naam Van Haperen er op en er zijn foto's van hem samen met generaal Jager. Bij deze gelegenheid heeft Van Haperen gedetailleerd het aanvalsplan met generaal Jager besproken en hem een kopie hiervan overhandigd samen met een alternatief plan, dezelfde uitvoering, maar nu met samenwerking met mariniers,  indien de Nederlanders in gevaar mochten komen. En welk plan met weinig verschil in details, duikt er op, vorige week in de Volkskrant?

Frappant is dat na de uitschakeling van Van Haperen op 15 juni 1983, generaal Jager per juli 1983 benoemd wordt tot voorzitter van het militaire comite van de NAVO in Brussel. Toeval?

136 (edited by noorderling 08-12-2010 20:47)

Re: Verhaal van Insider

Dat lijkt me te veel eer:

Volgens het Surinaamse anti-Bouterseverzet zou Peter van Haperen er in de jaren tachtig met 300.000 gulden vandoor zijn gegaan. Peter van Haperen (ANP) Van Haperen, die deze dagen in Paramaribo Bouterse te hulp schiet in het 8 Decemberproces, deed zich toen voor als kapitein in het Nederlandse leger, beladen met insignes van het Korps Commando Troepen (KCT) in Roosendaal.

Het Tros-programma Opgelicht wijdde in 2005 zelfs een uitzending aan Van Haperen, zich inmiddels presenterend als ‘fiscalist en beleggingsadviseur’, omdat hij Nederlandse bejaarden in Spanje voor tienduizenden euro's zou hebben opgelicht.

In vijf maanden verdiende Van Haperen, meldt 'Opgelicht', 60 duizend euro maar leverde hij het beloofde juridisch en financieel advies nooit. Als de gedupeerden hun geld terugvragen, ontvlucht Van Haperen zijn huis. De 70-jarige bejaarde Mimi Snoek, die haar spaargeld van 50 duizend euro wil beleggen en die door Van Haperen een hoog rendement wordt beloofd, is aan de Costa Blanca ook een van zijn slachtoffers. Ze wacht echter nog steeds op haar geld, blijkt uit de uitzending.

Nu duikt dezelfde Van Haperen (60) op in Paramaribo en is hij er in zijn eentje verantwoordelijk voor dat het Decemberproces tegen Bouterse is geschorst. Want de man die tijdens de Decembermoorden in 1982 (toen 15 tegenstanders van het militaire regime werden geëxecuteerd) werkzaam zou zijn geweest voor de Nederlandse militaire inlichtingendienst, wil nu dolgraag een boekje opendoen over de Haagse steun voor de vele coupplannen tegen Bouterse cum suïs.

"Ik kan u zeggen dat de heer Bouterse groot gelijk heeft", zei Van Haperen dinsdag in Paramaribo over het al 27 jaar oude verweer van de oud-legerleider dat op 8 december 1982, toen 15 prominente tegenstanders van het militaire regime werden geëxecuteerd in Fort Zeelandia, écht een coup tegen hem was gepland. Van Haperen, die in juni een onderhoud in Nederland had met Bouterses advocaat Irwin Kanhai over zijn getuigenis die hij wilde afleggen, legde woensdag een verklaring af in Suriname bij de rechter-commissaris. Maar het is de vraag of Bouterse, hoofdverdachte in het 8 Decemberproces, blij moet zijn met deze steun uit onverwachte hoek.

Want Defensie kent helemaal geen oud-militair Peter van Haperen, zo maakte het ministerie woensdag bekend nadat de PvdA Kamervragen had gesteld. Van Haperen zegt dat hij nu pas naar buiten komt omdat hij bang was voor zijn veiligheid. In deze zaak zouden immers al eerder mensen zijn 'geliquideerd'. Bouterses advocaat Kanhai: ‘Hij zei in juni tegen mij in Nederland dat hij zijn ei kwijt wilde, voordat hij doodging. Hij heeft in grote lijnen verteld wat er toen allemaal vanuit Nederland gepland werd tegen het militaire bewind in Suriname. Hij weet voor wie hij toen wapens moest kopen. Ja, toch? Van Haperen wil al enige tijd een verklaring afleggen maar hij is hier in Paramaribo genegeerd.’

De Nederlandse oud-militair Rende van de Kamp, die als huurling onder andere vocht in Libanon en Kroatië, was in 1983 korte tijd betrokken bij de plannen van het Surinaamse verzet om Bouterse met huurlingen af te zetten. In een Surinaams eethuisje in Amsterdam-West werd Van de Kamp, die in het boek 'Onder vreemde vlag' verslag doet van zijn huurlingverleden, in het bijzijn van een Duitse huurling door het Surinaamse verzet voorgesteld aan Van Haperen.

Iedereen, in het bijzonder oud-premier André Haakmat, had groot vertrouwen in hem. In het eethuis werd Van Haperen, die een militair tenue droeg onder zijn regenjas, gepresenteerd als een 'hoge, belangrijke man'. Op een oefening van het Nederlandse commandokorps zou Van Haperen, die ook toen claimde militair te zijn, een vliegtuig stelen waarmee vervolgens huurlingen boven Suriname gedropt moesten worden. Een wild plan, vond Van de Kamp.

Van de Kamp moest, op verzoek van Van Haperen, de kamer verlaten omdat deze zijn militaire plannen niet wilde bespreken 'met een korporaal'. Van de Kamp: ‘Van Haperen was autoritair, hij nam meteen de leiding. Ik dacht: wat is dit? Ik geloofde niet dat hij een militair was. Voor een commando had hij te lang haar. Aan de andere kant: hij liet Haakmat documenten zien over de moorden. Stukken waaraan alleen iemand van de inlichtingendienst kon komen. Hij kreeg toen, dankzij Haakmat, de kas van het verzet om zijn plannen te financieren en waarmee hij later vandoor ging. Wonderlijk dat hij nu in Suriname opduikt en een rol probeert te spelen.’

Psychiatrisch verpleegkundige en docent Henk van den Berg uit Beilen heeft ook geen al te beste ervaringen met Van Haperen. 'Mijn ervaring met hem is dat hij geweldig kan fantaseren', zegt hij over zijn samenwerking in 2001 met Van Haperen die toen onder de naam 'Juridica' een fiscaal-juridisch adviesbureau had in Groningen. Van Haperen zou hem toen helpen bij het opzetten van een trainingsbureau voor onder andere verpleegkundigen die te maken hadden met patienten met schizofrenie. Van den Berg: 'Hij zou de subsidies en de fiscaal-juridische kant van het project regelen. Maar alles wat hij toezegde, bleek helemaal niet te kloppen. Zo schermde hij met een notaris die echter, zo bleek later, helemaal van niets wist.'

Bron: Volkskrant | 2 juli 2009

137

Re: Verhaal van Insider

Noorderling, ik denk dat je goed door de mand bent gevallen. Misschien heb je al het voorgaande niet gelezen, of wil je dat niet lezen. Je quote gaat niet over de discussie, maar over wat door de volkskrant gepubliceerd is, niet wat waar is. Kort en goed, ik denk dat jij een mannetje van de AIVD bent. Rende van de Kamp gaf al aan dat er iemand van het ministerie van binnenlandse zaken op zijn website was met de zoekfunctie Peter van Haperen. Dit op 16 november, vlak nadat ik was gaan publiceren onder andere over Van Haperen.

Na deze publicatie had ik de dag daarna geen controle meer over mijn computer, splinternieuw, met veel vermogen en beveiligd met Norton Fire Wall, maar niet voldoende om me te beveiligen tegen jouw collega's. Nu beschik ik nog over twee computers, maar ook hiermee was het niet mogelijk voor mij om op het forum te komen en nog steeds heb ik hier veel moeite mee. Ben zal kunnen bevestigen dat ik vanaf dat moment van verschillende  locaties heb moeten inloggen.

Jouw reacties getuigen van iemand die niet gediend is van de waarheid, maar juist om iemand van het juiste spoor af te halen, niet alleen hier maar bij ook bij veel standpunten van andere leden.  Maar Noorderling, wie zaait zal oogsten. Al is de inlichtingenleugen nog zo snel, Wiki Leaks achterhaald hem wel, of in dit geval, ik heb contact met Van Haperen zelf, en iedereen kan via mij, zijn of haar vragen aan hem stellen. Ook, als laatste nieuws, twee van de Zuid-Molukkers uit Van Haperens kader hebben zich bereid verklaard om in Suriname in de zaak Bouterse te gaan getuigen, als het eenmaal gaat rollen, gaat het ook snel.

Iedereen die nu verdere informatie wil over de rol van Generaal Jager, de dubieuze rol van Joris Demmink, die het rapport van Koen Koenders verdonkeremaande, de K. Koenders van de Militaire Inlichtingendienst, waar Van Haperen reeds in 1969 in Suriname voor moest spioneren bij de lerarenstakingen van Volmek. Dezelfde Koenders die opdracht gaf voor de liquidatie van Peter Meyers, nadat hij onder dwang op 14 juni 1983 zijn exemplaar van de "Zwarte Tulp" moest afstaan en daarna via een in elkaar gezet ongeluk vermoord werd. De Koenders die via zijn zoon Eric, die bij Van Haperen judolessen gevolgd heeft in Suriname, aan dezelfde Van Haperen liet weten dat zijn vader overleden was.

Ook over de rol van minister Vredeling, die genoemd wordt in "kleintje aktueel van" deze week. Hier wordt gewag gemaakt van de notulen van een vergadering in Koewacht, met Armfelt en o.a. oud-minister Vredeling, notulen die gemaakt zijn door zijn secretaresse (Mar)Greetje uit Maldegem, de Miss Moneypenny van Armfelt. Of over Hans van Mierlo, die door Van Haperen, samen met Gretta Duisenberg, die toen nog een andere (cowboy) naam had, aan de verwarming vastgeketend werd. Van Mierlo kon zich toen niet meer verkiesbaar stellen. Er zijn bij die overval papieren meegenomen die Van Mierlo compromiteerden, vooral in relatie met Philip Agee, de CIA verrader.Veel later, als minister, was Van Mierlo chantabel. Dit was de reden dat Bouterse niet gearresteerd werd.

Dus Noordeling, de doos van Pandora is open, wie kaatsen wil kan de bal verwachten. Vrienden op het forum, maak hier gebruik van en stel je vragen.

Dim, ik ben je niet vergeten, ik ga je dit weekend per e-mail antwoord geven.

138 (edited by noorderling 09-12-2010 16:13)

Re: Verhaal van Insider

Wederom te veel eer. Ik heb geen geheimen of een geheime achtergrond. En dus al zeker niks te maken met computers die niet werken. Dat je dit gaat beweren, vind ik echter wel zorgelijk. Het geeft aan dat een bepaalde paranoia je kennelijk niet vreemd is. Meer dan een kritisch schrijver ben ik nl niet.

Ik heb nu wel het gevoel dat Insider = Van Haperen. R vd Kamp suggereerde dit overigens als eerste in deze discussie. De verbeten manier waarop je op het Volkskrant artikel reageert, laat mij dit nu ook denken. Mijn voorlopige conclusie is dat je volgens mij voorzichtig moet zijn met het aanhangen van complottheorieën. Je wordt er namelijk onrealistisch achterdochtig door.

139 (edited by noorderling 09-12-2010 16:14)

Re: Verhaal van Insider

sportieve reactie. Ik ben ondernemer en dat bevalt me prima. Ik heb niks te maken met pc's die trager gaan of worden bespioneerd. Ik organiseer evenementen en heb niets met een overheid te maken.

Tis maar dat je het weet.

Ik volg enkele websites mbt misdaad, waaronder dus de deze. Ik probeer als hobby-speurder mijn steentje bij te dragen. En probeer daarbij zo kritisch mogelijk te zijn. Als mensen daar niet tegen kunnen, vind ik wel erg verdacht en tegelijk weet ik dan, dat de theorie kennelijk niet veel voorstelt. Want als e echt wat hebt, ben je niet bang voor kritiek.

Verder herken ik de manier waarop Insider schrijft, Zo van "ik ken Van Haperen, en je kunt via mij vragen stellen". Dit fenomeen heb ik ook op andere fora gezien en betekent bijna altijd dat het dan de persoon is. Ik ben wellicht anoniem, maar ik ga me niet als iemand anders voordoen.

Wat dat betreft respect voor Rende.

140

Re: Verhaal van Insider

En ik raak stilaan het noorden kwijt in dit topic. Geef me nu eens een relevante link met de moordpartijen van de Bende van Nijvel?