1

Topic: Interne Politiedienst

Westland New Post beschikte over een interne politiedienst waarvan "de structuur overeenstemde met die van de nazipolitie tijdens de Tweede Wereldoorlog en de fysieke training van die mensen werd verzorgd door Francis Calmette".

Uit het rapport van de BOB van Waver:

Binnen WNP werd een interne politiedienst opgericht waarvan de structuur overeenstemde met die van de nazipolitie tijdens de Tweede Wereldoorlog. De fysieke training van die mensen werd verzorgd door Francis Calmette, leraar gevechtsporten, die nauwe banden had met rijkswachters van het SIE, ex-leden van het Front de la Jeunesse. De volgende personen zouden daar deel van hebben uitgemaakt: Jean-Marie Millet, Martial Lekeu, Jean-Pierre Stienon, Lucien Marbaix en Christian Pattyn.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Re: Interne Politiedienst

Er moet ook ergens een band zijn met reserve officieren (CIOR) met belangstelling voor tempeliers (Ordre Souverain et Militaire du Temple de Jérusalem). En wie CIOR zegt, zegt NAVO, geheim leger, Gladio, of Gladio B volgens sommigen.

Re: Interne Politiedienst

In West Duitsland had je in dezelfde periode Sportwehr Gruppe Hoffman die ook banden zou hebben met Gladio. Hoffmann was echter geïnfiltreerd door de Oost Duitse Stasi. Na het verbod op Sportwehrgruppe Hoffmann is de harde kern naar Libanon getrokken om er in de burgeroorlog samen met de PLO te strijden tegen Israel en Christelijke Falangisten.