71

Re: G9

Ik vermoed dat de getuigenissen bij de BOB Halle niet of althans niet voldoende zijn onderzocht?

Re: G9

Etienne1420 wrote:

De naam van Martial Leukeu werd genoemd in 2 van de dossiers, Temse en Nivelles. Terwijl de robotfoto G9 van een persoon is tijdens Beersel.

En dus een reden te meer om eens na te gaan of de getuigenissen bij de BOB Halle wel onderzocht werden of althans toch voldoende grondig. Zoals U weet, mijn beste Etienne1420 is het onderzoek nog altijd lopende en kunnen alle vaststellingen m.b.t. Robotfoto G9 nog altijd bijdragen tot het laten berechten van één of meerdere verdachten. Begrijpt U?

Re: G9

Ik hou van je optimisme. Maar ik deel het niet.

74

Re: G9

OR. wrote:

Een blinde kan zien dat de persoon voorgesteld op de robotfoto G9 met een aan waarheid grenzende waarschijnlijkheid Martial Lekeu is.

Ja, die foto van Lekeu lijkt op deze robotfoto. Maar op pagina 1 van dit topic schreef Boemerang dat Michel Libert heel hard op deze tekening lijkt. Om maar te zeggen hoe relatief zo'n gelijkenissen zijn.

OR. wrote:

Martial Lekeu diende in de brigade van Tenneville en Vaux-sur-Sûre maar de vraag was waar zijn woonplaats was?

In 1978 verliet hij Brussel om in Wallonië te gaan wonen en werken. Na zijn vertrek uit de rijkswacht - op 1 april 1984 - startte hij samen met zijn vrouw een aantal handelszaken in Bastogne, de plaats waar zij woonden.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Re: G9

  1. Ik heb zowel de foto van Michel Libert als deze van Martial Lekeu bekeken. Het is overduidelijk dat Boemerang zich vergist heeft.

  2. U stelt dat Martial Lekeu in Bastogne woonde op 1 april 1984. Maar waar woonde hij ten tijde van de overval op de Delhaize van Beersel, meer bepaald op 7 oktober 1983. (*)

(*) Aangezien Martial Lekeu op 7 oktober 1983 dienst deed in de brigade van Tenneville en Vaux-sur-Sûre kan verondersteld worden dat hij daar ook in de omgeving woonde. De volgende vragen blijven dus onbeantwoord;

  • Waarom was Martial Lekeu tijdens of rond het tijdstip van de overval op 7 oktober 1983 aanwezig in de Delhaize van Beersel.

  • Welke handelingen stelde Martial Lekeu om als mogelijke medeplichtige re worden beschouwd?

Re: G9

Ik heb geen zekerheid over de aanwezigheid van Martial Lekeu in Beersel. Noch de betrokkenheid van Jean Bultot bij de moorden. Het is niet onmogelijk dat hun namen alleen in deze bestanden voorkomen door de wil van een manipulator. En dat ze alleen dankzij machtige vrienden aan een val zijn ontsnapt. Je kunt niet iedereen versieren. Michel Libert was destijds nogal slank, de G9 past hem niet.