41

Re: Plancenoit: 14 Ferbuari

Eerlijk. Ik heb dat niet gevonden. Eén van mijn “medewerkers” heeft dat gevonden. smile Dat is het voordeel van archieven, je vindt soms schatten.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

42

Re: Plancenoit: 14 Ferbuari

Geneviève van Lidth de Jeude was de uitbater van de drukkerij Boreux in de Livornostraat 65 in Elsene, waar toevallig ook het agentschap waar Madani Bouhouche als detective werkte klant was. Toeval natuurlijk...

Michel Cocu zou de auto samen met een medeplichtige gevolgd hebben tot bij de eigenaar in Lasne, een medeplichtige die nooit geïdentificeerd werd. In zijn bekentenis vermeldde Michel Cocu een ongehoord detail dat als bewijs gebruikt kon worden omdat de eigenaar van de auto dit niet aan de onderzoekers had verteld: ze stopte voor een parfumerie in Waterloo om een cadeautje te kopen, omdat de dag van de diefstal ook Valentijnsdag was, zo zei Eddy Vos in een interview met journalist Dupont.

Alain Moussa begon over de Bende van Nijvel, ook al had hij in de gevangenis Madani Bouhouche leren kennen, die hem de raad had gegeven om "zijn muil te houden". "Zwijgen is voor ons allebei het beste.”

Die raad heeft Michel Cocu duidelijk ook gekregen.