Re: Aalst: Epiloog

Jammer, alles wat met Nederland(s) te maken heeft met betrekking tot Aalst is uiterst interessant, maar inderdaad moeten we oppassen met niet geverifieerde bronnen/informatie.

... anderzijds mogen we ook niet blind afgaan op wat (nog) in het dossier zit en zijn het kritische journalisten die soms de vele potjes trachten te openen die door anderen gesloten worden gehouden. Als we willen weten of de getuigenis daadwerkelijk in het dossier zit, mogen we ons ook niet blind staren op de naam 'Piet', maar kijken naar de aard van deze getuigenis.

Re: Aalst: Epiloog

Als een nog levende, invloedrijke man uit het Aalsterse tot op de dag van vandaag de ex vriendin van één van de bekendste autodieven uit die periode tot z'n kennissenkring mag rekenen frons ik m'n wenkbrauwen. Zeker als blijkt dat een beruchte hoerenmadam uit die periode eveneens in z'n kennissenkring zit.

Re: Aalst: Epiloog

Kunt u meer inlichtingen verschaffen over de personen die u viseert?

274

Re: Aalst: Epiloog

Om dit te illustreren het volgende krantenartikel verschenen op 13 november 1985 in het NRC, toch een Nederlandse kwaliteitskrant, waarin wordt gesteld dat het de bewaking van de Delhaizes ook na de aanslag in Aalst niet echt serieus werd genomen. Dat maakt de kans op een onbewaakte Delhaize vanuit het oogpunt van de gangsters al een stuk groter.

» www.delpher.nl/nl/kranten/

275

Re: Aalst: Epiloog

Heeft er iemand opgemerkt wat de titels zijn van de artikels er naast en er onder? Het artikel gaat over de nucleaire defensie in Frankrijk en het andere over bommen in Londen. Blijf vooral verder zoeken naar jullie "dieven" die het bewakingsschema van Aalst schenen te kennen. Vergeet alle manipulaties in het onderzoek, ze waren gewoon toeval.

276

Re: Aalst: Epiloog

het begin van het artikel op de eerste blz » prnt.sc