Ik heb geen plannen in die richting. Ik heb al heel wat informatie gegeven in 2019, deels op het Nederlandstalig en deels op het Franstalig forum.
Zoals eerder gezegd draait alles om de terrorist Abdelkader Belliraj, die in de jaren '80 aanslagen uitvoerde voor de Palestijnse terreurgroep Abu Nidal. Het doel van die aanslagen was druk uit te oefenen om de vrijlating te bekomen van Abu Nidal-lid Saïd Al Nasser uit een Belgische gevangenis.
Ik kan met documenten aantonen dat de jongere broer van Abdelkader Belliraj, Benaïssa, op onverklaarbare wijze uit het Rijksregister verdween na de overval op de Delhaize in Aalst in november 1985.
En dat hij zes jaar later zogenaamd weer opdook, komende uit Marokko, met een foto die geen enkele gelijkenis vertoonde met de Benaïssa van vóór 1986.Ook zijn handtekening verschilde totaal van de oorspronkelijke. Het gaat om stukken uit zijn vreemdelingendossier.
De 'nieuwe' Benaïssa kon in 1991 naar België komen via een visum gezinshereniging, na een huwelijk met een Marokkaanse die in Brussel woonde, Fatima Zemmouri. Deze Fatima was zes jaar ouder en hoogzwanger op het ogenblik van het huwelijk, naar alle waarschijnlijkheid niet van Benaïssa (die geen verblijfsrecht had in België).
De nieuwe Benaïssa bleek een draaideurcrimineel te zijn die al gauw een flink strafregister opbouwde, waardoor zijn aanvraag tot naturalisatie werd afgewezen. Hij scheidde binnen de kortste keren van Fatima Zemmouri en ging een nieuw (schijn)huwelijk aan met een vrouw uit Marokko, voor wie hij op zijn beurt de gezinshereniging aanvroeg. Om kort daarna zelf definitief te verdwijnen richting Marokko.
Een verdere aanwijzing dat deze Benaïssa niet de oorspronkelijke was, blijkt uit de verhoren,van Abdelkader Belliraj na zijn arrestatie voor terrorisme in Marokko in 2008.
Abdelkader geeft onmiddellijk alles toe wat de Marokkanen willen horen en bekent ongevraagd ook nog eens 6 politieke moorden in België, in opdracht van de Palestijnse terreurgroep Abu Nidal. Hij lijkt via die spontane bekentenis de aandacht te willen afleiden van zijn broer Benaïssa: hij zegt dat die in de jaren '80 te jong was om wat dan ook gedaan te hebben. Wat niet klopt: hij liegt over de leeftijd van zijn broer.
Maar de Marokkaanse onderzoeksrechter beschikt onverwacht snel over de bekentenis die hij nodig heeft, en naar Benaïssa wordt niet meer gezocht. Een meevaller voor Abdelkader Belliraj: een nader onderzoek had wel eens kunnen uitwijzen dat zijn broer al sinds 1985 van de kaart verdwenen was en niet naar Marokko uitgeweken was. En dat zijn plotse 'opvolger' in 1991 iemand anders was ...