Komt vrouw van Dutroux vervroegd vrij?

De ouders van een van de slachtoffers van Marc Dutroux en zijn bende reageren geschokt op de mogelijke vervroegde vrijlating van Michelle Martin, de vrouw van Dutroux. In een interview met de Franstalige tv-zender RTL-TVI heeft Jean-Denis Lejeune, de vader van het vermoorde meisje Julie Lejeune, zijn afschuw uitgesproken over de kwestie. De man vertelde hoe hij van het gerecht in Luik een brief kreeg. Daarin vroeg het gerecht hem om zijn mening over een eventuele vervroegde vrijlating van Michelle Martin, de vrouw van Marc Dutroux.

Martin is op het proces in Aarlen tot 30 jaar cel veroordeeld wegens haar aandeel in de kwestie van de ontvoerde en vermoorde meisjes. Door de lange voorhechtenis en de twee jaar die ze tot nu toe in de gevangenis heeft gezeten, komt ze in aanmerking voor verlof en voor vervroegde vrijlating. De ouders van de slachtoffers kunnen in de zaak wel hun stem laten horen.

Bron » VRT Nieuws