Procureur-generaal De Valkeneer wil ontmoeting met Vermassen

De Luikse procureur-generaal Christian De Valkeneer heeft contact gehad met Jef Vermassen, advocaat van een van de nabestaanden van de Bende van Nijvel, om een ontmoeting te regelen. Dat bevestigt De Valkeneer aan Belga.

“Meester Vermassen praat veel in de pers, het zou dus nuttig zijn dat we elkaar ontmoeten”, aldus De Valkeneer. De procureur-generaal heeft Vermassen een datum voorgesteld, maar omdat De Valkeneer op vakantie is weet hij niet of hij al een antwoord heeft gekregen.

Het was Vermassen die eind oktober zei dat hij dacht te weten wie achter de Bende zat. Woensdag zei de advocaat dat er een gouden tip is binnengekomen. “Ik denk dat die tot een doorbraak zal leiden”, aldus Vermassen. Gisteren noemde De Valkeneer die tip “non-nieuws”.

Bron » De Morgen