Gerechtelijk onderzoek rond Daniel Féret

FN-voorzitter Daniel Féret en zijn partner Audrey Rorive, die in het Brussels parlement zetelt, zijn het voorwerp van twee gerechtelijke onderzoeken naar valsheid in geschrifte en gebruik van valse stukken, oplichting, verduistering en georganiseerde insolvabiliteit. Dat schrijft La Dernière Heure vandaag.

In januari bleek uit een uitzending van onderzoeksjournalist Jean-Claude Defossé op de RTBF dat Daniel Féret 200.000 euro aan de fiscus verschuldigd was, maar dat hij net een woning in Cap d’Agde had gekocht voor 500.000 euro.

Het parket vraagt zich af of er geen sprake is van georganiseerde insolvabiliteit. Het stelt ook de praktijk van Féret aan de kaak waarbij zijn middelen en die van de extreem-rechtse partij worden vermengd.

Bron » De Standaard