Nieuw adres staatsveiligheid uitgelekt

Het nieuwe adres van de Antwerpse afdeling van de staatsveiligheid is uitgelekt, nog voor het gebouw gebruikt werd. Dat meldt De Tijd.

De staatsveiligheid zelf is gevestigd aan de Albert II-laan in Brussel, maar de dienst heeft acht andere kantoren elders in het land. Die adressen worden om veiligheidsredenen niet bekendgemaakt.

Toch is het nieuwe adres van de Antwerpse afdeling uitgelekt. De Regie der Gebouwen liet de locatie per ongeluk staan in de begrotingsdocumenten die ingediend werden in het parlement, en die ook online staan op de website van de Kamer. Daarin staat te lezen waar de Antwerpse Staatsveiligheid voortaan gevestigd zal zijn.

“We hebben de nodige contacten genomen om de situatie te corrigeren en om dit in de toekomst te vermijden”, reageert de staatsveiligheid op het lek. Ook bij de Regie der Gebouwen zitten ze verveeld met de zaak.

Bron » De Morgen