Politie verspreidt nieuw opsporingsbericht in onderzoek naar Bende van Nijvel

De federale politie heeft dinsdagvoormiddag een opsporingsbericht verspreid in het kader van het onderzoek naar de Bende van Nijvel. De speurders zijn op zoek naar de identiteit van de man op onderstaande foto.

De foto wordt verspreid op vraag van de onderzoeksrechter in Charleroi. ‘De man staat afgebeeld met een geweer met dubbele functie (pompactie/semi-automatisch) van het Italiaanse merk Franchi type Spas 12 – kaliber 12’, zo staat te lezen in het opsporingsbericht.

Herkent u deze man, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800/30300 of vanuit het buitenland 00 32 2 554.44.88. U kunt ook getuigen via opsporingen@police.belgium.eu. ‘Discretie wordt verzekerd’, klinkt het in het bericht.

Bron » De Standaard