Haar in kelder van Dutroux is afkomstig van een vrouw

Het geïdentificeerde haar van de 55 haarmonsters die in de kelder van Marc Dutroux werden aangetroffen, is afkomstig van een vrouw. Dat schrijven Le Soir en La Dernière Heure.

De Luikse procureur-generaal Cédric Visart de Bocarmé had gisteren zonder verdere precisering bekendgemaakt dat één van de aangetroffen haarmonsters toebehoorde aan een persoon die betrokken was in een ander gerechtelijk dossier dan het dossier-Dutroux. Het handelt om een vrouwenhaar en dit dossier, voorafgaand aan de zaak-Dutroux, wordt in Antwerpen onderzocht.

De beide kranten kunnen niet stellen of deze vrouw dader dan wel slachtoffer is in dit gerechtelijke dossier. In de kelder van Dutroux werden 55 haren ontdekt: 53 haren werden geïdentificeerd als afkomstig van Marc Dutroux, Michelle Martin en hun slachtoffers. Eén van de twee andere haren kon slechts gedeeltelijk worden thuisgebracht.

Bron » De Morgen