Verdachte moord Beenhouwersstraat ontkent alles

De 54-jarige restaurantuitbater die eergisteren is aangehouden voor de moord op Denis Debouvrie (74), alias de koning van de Brusselse Beenhouwersstraat, ontkent zijn betrokkenheid.

Denis Debouvrie werd op 10 september vorig jaar vermoord teruggevonden in het bureau van zijn appartement in de Kleine Beenhouwersstraat. Dat ligt boven een van de vele restaurants die hij in de toeristische wijk bezat.

Volgens de speurders werd de man de keel overgesneden door Tarek L., de uitbater van een ander restaurant dat tegenover de plaats ligt waar de moord is gebeurd. De speurders denken te kunnen aantonen dat de verdachte op de plaats van de moord aanwezig was. Bovendien zou Tarek L. al een hele tijd met Debouvrie in onmin hebben geleefd door financiële problemen.

Bron » De Standaard