Jean-Denis Lejeune stelt boek ‘Vertel het aan mijn meisje’ voor

Ruim tien jaar na de affaire Dutroux heeft Jean-Denis Lejeune een boek uit waarin hij zijn hele verhaal vertelt. “Voortaan hoef ik niet meer publiekelijk te praten over de zaak Dutroux: het boek doet dat voor mij”, zo stelde Lejeune bij de voorstelling van “Vertel het aan mijn meisje”.

In het boek vertelt Jean-Denis Lejeune over zijn leven voor, tijdens en na het proces Dutroux. Zijn dochter Julie verdween twaalf jaar geleden, samen met haar vriendinnetje Mélissa Russo.

Lejeune heeft het over zijn jeugd, zijn werk, zijn gezin, de oprichting van Child Focus, en natuurlijk over de verdwijning van Julie, het onderzoek, en over het proces Dutroux zelf, dat geen antwoorden bracht op zijn vragen. “Tot op de dag van vandaag weten we niet wie Julie en Mélissa heeft ontvoerd, hoe of waarom”, zegt hij.

Bron » VRT Nieuws