Alain en Patrick De Pauw scheiden

De gebroeders Alain en Patrick De Pauw hebben hun financiële belangen gescheiden. Beide zonen van de vastgoedmagnaat Charly De Pauw gaan rentenieren. In praktijk heeft Alain De Pauw de aandelen overgenomen die zijn broer aanhield in de twee ‘oude’ familiale vennootschappen CDP en CIC. Daarop heeft Patrick De Pauw zijn holding vereffend.

Beide broers houden elk meer dan 100 miljoen euro over aan de operatie. Ondertussen komt Christophe De Pauw in beeld. Deze zoon van Patrick De Pauw neemt de laatste vastgoedprojecten over. Christophe De Pauw is gehuwd met de Britse adellijke lady Isabella Hervey. Zij maakte in het Verenigd Koninkrijk carrière als TV-model.

Beide broers De Pauw maakten fortuin met de ontwikkeling van de Brusselse Noordwijk, een project dat hun vader Charly had opgestart in de schaduw van de toenmalige Brusselse politicus Paul Vanden Boeynants. Ondertussen werden al die projecten afgewerkt en verkocht. De gebroeders De Pauw vonden het tijd om te rentenieren. De Nederlandse Stichting Administratiekantoor CDP werd vereffend en Alain De Pauw kocht de aandelen van de onderliggende vennootschap CDP over van zijn broer Patrick. Over de prijs van die aandelen werd blijkbaar nog even juridisch gebakkeleid. Bij CDP konden we echter geen commentaar of toelichting verkrijgen.

Twee nog af te werken vastgoedprojecten werden overgedragen aan Christophe De Pauw, zoon van Patrick De Pauw. Beide projecten zijn bouwprojecten op gronden die in handen zijn van de groep Bouygues Immobiliën Belgium. Eén van de projecten slaat op de bouw van 33 appartementen in Sint-Jans-Molenbeek. Het tweede op de bouw van appartementen in Ukkel. Beide hebben samen een waarde van meer dan 9 miljoen euro.

Christophe De Pauw is in februari 2014 officieel verloofd met Isabella Hervey, de jongste dochter uit het huwelijk van de 6de Markies van Bristol en zijn derde echtgenote Yvonne Marie Sutton. Meteen behoort ze daarmee tot de hogere Britse adel. Maar dat betekent niet dat ze ook meteen ook vermogend is.

Haar vader overleed wanneer ze drie jaar was en liet haar zo goed als geen erfenis na. Hervey werd bekend door haar deelname aan reality shows zoals The Games in 2004 en Celebrity Love Island een jaar later. Ze werd in 2006 verkozen tot meest sexy Britse aristocraat. Op 18 jarige leeftijd werd ze slachtoffer van boulemie.

Ze leerde Christophe De Pauw kennen toen die in Londen aan het Regent’s Park college studeerde voor psychotherapeut. Ze verblijft nu in België. Volgens de Britse populaire pers kocht De Pauw voor zijn verloofde een paard en twee witte poedels, Simba en Sky, waaraan ze haar hart heeft verloren. In september 2014 werd het huwelijk voltrokken.

Bron » derijkstebelgen.be